Doctor Strange yeni fragmanında Avengers göndermesi yaptı

Marvel’ın son bombası Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange filminden yeni ve belki de son fragman yayınlandı. Önceki fragmanların işaret ettiği ciddiyetten biraz uzaklaşıldığını ve filmdeki komedi dozunun MCU’nun diğer filmlerine yakın bir yere çekildiğini gösteren fragman, aynı zamanda Benedict Wong’un canlandırdığı Wong karakteri üzerinden The Avengers’a da selam gönderiyor. Filmin vizyon tarihi ise 4 Kasım olacak.

Doctor Strange’in vizyona girmesinden bir yıl sonraThor: Ragnarok çıkacak. Yani sinemaseverlerin sıradışı kahraman Doctor Strange hakkında bolca detay öğrenmesi için epey vakti olacak. Bununla birlikte bu kahramanın Thor: Ragnarok’ta olabileceğine dair bir takım iddialar var.

Haberin bundan sonraki kısmı Spoiler içermektedir. Sizleri uyarayım!

Geçtiğimiz ay Thor: Ragnarok setinden bir fotoğraf yayınlandı. Bu fotoğrafta Chris Hemsworth’ın elinde kağıt parçasında “177A Bleecker St.” adres yazılı. Bu adres ise Doctor Strange’in kutsal mekanına ait. Bazı kişiler bunun easter egg olduğunu düşünürken, komplo teorilerinde ise easter egg’ten daha fazlası olduğu söylenmekte.

Filmin yönetmeni Digital Spy’a yaptığı açıklamada, “Hiç bir şey bilmiyorum, bunun üzerine yorum yapmam doğru değil, belki hayranlar için yapılmış bir şey de olabilir” dedi.

Peki Doctor Strange filmde ne yapacak? Nasıl bir görev üstlenecek? İddialara göre Thor, babası Odin’i (Anthony Hopkins) bulmak için Strange’ten yardım alacak. Tabii ki bunların sadece birer spekülasyon olduğunu unutmamak gerekli. Thor: Ragnarok,3 Kasım 2017’de vizyona girecek.

cqdzmazumaagtx7

Haber

İlginizi Çekebilir