Katy Perry Çırılçıplak Oy Kullanmaya Kalktı

Katy Perry, son çıkardığı “Rise” adlı single çalışmasının ardından Funny or Die ve Rock The Vote için kamera karşısına geçti. 2016 Amerika başkanlık seçimleri için çekilen videoda Katy Perry çırıl çıplak soyunarak oy kullanmaya kalkıyor. Hillary Clinton’a destek için soyunan Katy Perry bir kez daha mizahi kimliğini ön plana çıkardı. Katy Perry Çırılçıplak Oy Kullanmaya Kalktı haberleri ise kısa sürede internet hızla yayıldı.

14487458_524121717785978_7501719037450125312_n

 

Çıplak Oy Kullanamazsınız!

8 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimleri için Hillary Clinton kampanyasına katılan Perry Instagram hesabında,  ‘Katy Perry Çıplak Oy Veriyor’ yazılı fotoğrafını, “Yarın vücudumu dünyayı değiştirmek için tık tuzağı olarak kullanacağım” notunu düşerek paylaştı. 56,3 milyon takipçisi olan 31 yaşındaki yıldız 200 binin üzerinde beğeni aldı.

İnsanları oy vermeye teşvik etmek için çırılçıplak soyunarak oy kullanacağını açıklayan Perry, Demokratlar için oy istedi. Seçim alanına birden soyunduğu videoda polislerin müdehalesiyle karşı karşıya kalıyor. Katy Perry sanatçı kimliğinin yanı sıra Amerikan siyasetine daha önce verdiği destek ile gündeme gelmişti. Demokratik parti adaylarına olan desteğini katıldığı kampanyalar ile sürdürmeye devam ediyor.

katy-perry-votes-naked

Geçtiğimiz gün canlı olarak yayınlanan TV programında karşı karşıya gelen Clinton ve Trump, milyonları ekran başına topladı. Kıran kıran geçen tartışma rekor kırdı. 100 milyon Amerikan vatandaşının tartışmayı izlediği tahmin ediliyor. Katy Perry’in gündeme bomba gibi düşen videosunun kampanyanın ilerleyişine olumlu etki edeceği düşünülüyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir