Selena Gomez Instagram rekoru kırdı

Müzik dünyasına damhasını vurmuş isimler arasında yer alan Amerikalı şarkıcı Selena Gomez, sosyal medyada 100 milyon takipçiye ulaştı. 24 yaşındaki pop yıldızı, Instagram’da 100 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Gomez, bu konuda açıklama yapmazken, bir konser kulisinde Down sendromlu bir çocukla çektirdiği fotoğrafı 3,5 milyon kişi tarafından beğenildi.

ESKİ SEVGİLİYE ENGEL

Gomez, son olarak, biten ilişkisinin ardından sosyal medyadan sert bir şekilde atıştığı Justin Bieber’ı engellemesiyle gündeme geldi. Gomez, 22 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Bieber’ın kendisine ulaşmasını engellemek için telefon numarasını değiştirdi. Ünlü şarkıcı ayrıca yakın çevresini de yeni numarasını Bieber’a kesinlikle vermemesi için uyardı. Şarkıcı, “Revival” adını verdiği dünya turunu ABD’de sürdürüyor.

3-1474982132

YOUTUBE’DA 10 MİLYON ABONE

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube’da ise genç şarkıcının 10 milyon 900 bin civarında takipçisi bulunuyor. Çıkardığı albümleri ve video kliplerini paylaşan sanatçının Youtube’da en çok takipçisi bulunan isimler arasında.

FACEBOOK’TA 61 BİN TAKİPÇİ

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ise Gomez’in 61 bin takipçi kitlesi var. Güzel yıldız sosyal medyayı en aktif kullanan isimer arasında yer alıyor. Verdiği bir röportajda takipçilerine olan ilgisini dile getiren Gomez her birini çok sevdiğini ifade etmişti.

Selena Gomez, Vogue Avustralya’nın Eylül 2016 sayısına kapak oldu.

selena-gomez-image-4

SELENA GOMEZ KİMDİR?

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992, Grand Prairie, Teksas), ABD’li oyuncu ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Emmy ödüllü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel dizisindeki Alex Russo (Alexis Margaritta Russo) karakteridir. Sonradan Selena, Another Cinderella Story, Waverly Büyücüleri: Film ve Prenses Koruma Programı gibi filmlerde de rol aldı. Ayrıca Ramona and Beezus adlı sinema filminde de rolünü devam ettirdi. Selena’nın kariyeri müzik dünyasına doğru genişledi, Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir.

Haber

İlginizi Çekebilir