Britney Spears’ın Konserden Sonraki Hali Şaşırttı

Britney Spears, dün gece Apple Music Festival kapsamında Londra’daki The Roundhouse’da verdiği konser sonrasındaki görüntüsüyle çok konuşuldu.
34 yaşındaki ABD’li şarkıcı, beş yıl aradan sonra İngiltere’de verdiği ilk konserinde sahne performansıyla göz doldururken, konser alanını terk ettikten sonraki yorgun haliyle dikkat çekti.
Yaklaşık 1,5 saat boyunca sahnede kalan Spears’ın, performansından sonra oteline gitmek üzere bindiği otomobilin arka koltuğunda uyuklamak üzere olduğu görüldü.


Terli ve oldukça yorgun olduğu göze çarpan pop yıldızının makyajının da yüzüne dağılmış olması dikkat çekti.
Fotoğraflarının çekildiğini fark eden yıldız, biraz daha enerjik görünmek için kendini zorladı.

092816-britney-spearsn-konserden-sonraki-hali-3
Verdiği uzun aradan sonra sahnelere geri dönen ve enerjik sahne performansıyla alkış alan Spears’ın izleyicileri arasında İngiliz şarkıcı Rita Ora, model Georgia May Jagger, DJ Nick Grimshaw gibi isimler vardı.

092816-britney-spearsn-konserden-sonraki-hali-2
Spears, konser öncesi uzun aradan sonraki ilk sahne deneyimini MTV Video Müzik Ödülleri Töreni’nde gerçekleştirmişti.
New York’ta Madison Square Garden’da düzenlenen gecede şarkı söylemek üzere sahneye çıkan pop şarkıcısı, performansıyla beğenildiği kadar eleştiri de almıştı.

092816-britney-spearsn-konserden-sonraki-hali-9
Parlak sarı renkte bir mayo kostümle sahneye çıkan ünlü yıldız hakkında, uzun araya rağmen görünümünden bir şey kaybetmemesine karşın performansını kaybettiği yorumları yapılmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir