Kardashian/Jenner kardeş kavgası büyüyor

Kardashian/Jenner cephesinden kavga haberi… Rob Kardashian, üvey kardeşi Kylie Jenner’dan intikam aldı. Her zaman birlikte verdikleri mutlu aile pozlarıyla öne çıkan Kardashian/Jenner cephesinden bu defa kavga haberi geldi. ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner, erkek kardeşi Rob Kardashian’ın nişanlısını bir aile etkinliğinden dışlayınca, 29 yaşındaki ağabeyin intikamı acı oldu.

Kendall-Kylie-Jenner-Topshop-Markasının-2016-Bikini-Koleksiyonunu-Tanıttı-1

Kardashian, 19 yaşındaki üvey kardeşinin telefon numarasını Twitter hesabından ifşa etti. Numaranın sosyal medyadan paylaşılmasının ardından Jenner telefon numarasını iptal etti.

agabeyin-intikami-x2gpdx9skumgs0y6joku_q

18 MİLYON TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alan Kylie Jenner’ın Twitter’da 18 milyon takipçisi bulunuyor. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen güzel yıldız sosyal paylaşım sitelerinde oldukça aktif

kendall-jenner-vogue-ispanya-20

80 MİLYON LİRALIK EV

New York Moda Haftası’nda podyuma çıkan süper model Kendall Jenner ve kız kardeşi Kylie Jenner’ın moda haftası boyunca konakladıkları ev bu hayatın bir parçası olarak dikkat çekti. kilinin konakladığı, New York’ta Leonard Sokağı’ndaki, 15 numaralı evin kira bedeli tam 26,5 milyon dolar (yaklaşık 80 milyon lira). Ancak 20 yaşındaki Kendall ve 19 yaşındaki Kylie Jenner, New York Moda Haftası boyunca bu evde para ödemeden konakladı.

Haber

İlginizi Çekebilir