Harry Styles: ‘Evlenmek ve bebek yapmak istiyorum’

Bir süredir hayatında kimsenin olmadığını ve kısa sürede bir bebek sahibi olmak istediğini söyleyen genç yıldız, bugüne kadar Taylor Swift ve Kendall Jenner gibi isimlerle birlikte olmuştu.

Ünlü talk Show sunucusu Chelsea Handler’ın sorularını yanıtlayan Styles,  ‘Evlenecek veçocuk sahibi olacak mısın’ sorusuna ‘Benim için işlerin iyi gideceği zamanları dört gözle bekliyorum, evlenmeyi ve bebek yapmayı çok istiyorum’ diye cevap verdi.

‘GRUBU AKIŞINA BIRAKTIK’

Dergi Harry Styles’ı üç farklı kapakla sayfalarına taşıdı. 
One Direction’ın bir daha bir araya gelip gelmeyeceği konusuna ise Styles ‘Bilmiyorum. Biz bu işe başladığımızda da insanlar kendinizi 5 yıl içinde nerede görüyorsunuz, diye soruyorlardı. İnsanlar sürekli bir şeyler soruyor. Bunları yanıtlamak çok zor. Bir daha asla bir araya gelmeyeceğiz asla demedim ama şu an hepimizin farklı bir şeyleri keşfetmesi çok güzel. Belki bir gün yine birlikte bir şeyler yapmak isteriz ama bunu akışına bıraktık, doğal olursa daha iyi olur’ yorumunu yaptı.

Styles, ‘Bugüne kadar başıma gelen en önemli, en muhteşem şey bu grupta olmaktı. Hayatımı baştan aşağı değiştirdi’ diye de ekledi.

 

‘HİÇ TATİL YAPAMADIM AMA ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM’ 

Christopher Nolan’ın ‘Dunkirk’ filmi için ilk kez kamera karşısına geçen ve oyunculuk kariyerine başlayan Harry Styles, ‘Çok gergindim am asanırım iyiydim. Okulda oyuncluk yapardım. Hep yapmak istediğim bir şeydi ama grup devreye girince bunun için hiç doğru zamanı bulamamıştım. Böyle bir ara verince iyi bir zamanlama olacağını düşündüm. Aktörlük benim için konforlu alanımdan çıkmak ve meydan okumak demekti ve iyi de geldi. Şimdi yeniden stüdyodayım ve hiç tatil yapamadığım için şikayetçi değilim. Kendimi çok şanslı hissediyorum’ diyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir