Kate Moss evlenmek için boşanmayı bekliyor

Dünyaca ünlü 42 yaşındaki top model Kate Moss ve The Kills grubunun solisti eşi Jamie Hince’in uzun zaman önce gözlerden uzak bir şekilde boşandıkları iddia ediliyor. 2011’in temmuz ayında aralarında Naomi Campbell, Bryan Ferry, Sadie Frost gibi pek çok ünlü ismin katıldığı görkemli bir törenle evlenen Moss ve Hince’in evliliği 4 yıl sürmüş, ikili 2015’in temmuz ayında ayrıldıklarını açıklamıştı.

57f356a667b0a911b4f78a8e

Kate Moss ve James Hince’in uzun zaman önce boşanma işlemlerini tamamladıkları ve bunu basına yansıtmamak için aralarında sessiz sedasız anlaştıkları öne sürüldü.

DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKEREK EVLENME TEKLİF ETTİ

The Sun, Moss’un boşanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından uzun zamandır birlikte olduğu 28 yaşındaki sevgilisi Nikolai von Bismarck ile evleneceğini yazdı. The Mirror’a konuşan bir başka kaynak ise, ikilinin Venedik’te geçirdikleri romantik tatilsırasında Bismarck’ın dizlerinin üstüne çökerek Moss’a evlenme teklif ettiğini ve çiftin evlenmek için Moss’un boşanmasını beklediklerini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Kate Moss’un genç sevgilisini tekme tokat döverek evinden attığı haberleri de gündemi meşgul etmişti.

57f3564f67b0a911b4f78a7c

 

Haber

İlginizi Çekebilir