Miley Cyrus, Geldiği Yer Olan Disney Channel’a Nefret Kustu

Geçtiğimiz gün Ellen DeGeneres’ın programının sunucusu olan ve Idina Menzel’i konuk alan Miley, Frozen’ın 2. filmi iddiaları hakkında sorular sordu ve Disney ile ilgili düşüncelerini anlattı

Geçtiğimiz gün Ellen DeGeneres’ın programının sunucusu olan ve Idina Menzel’i konuk alan Miley, Frozen’ın 2. filmi iddiaları hakkında sorular sordu
Menzel’in “Dürüst olmak gerekirse bilgim yok ama ben Disney’in hizmetçisiyim.” açıklamasından sonra “Tatlım, güven bana. Bu bizi iki kişi yapar. Aramıza hoşgeldin. Bunu benden iyi kimse bilemez.” sözleriyle Disney’e ağır bir gönderme yaptı.
Başka bir röportajında Disney’in “güzel bir kız” kalıbı olduğunu ve bundan hiç hoşlanmadığını da belirtti.

“O zamanlar 11 yaşındaydım ve etrafımdaki herkes ‘Sen bir pop starısın! Bu demek oluyor ki sarışın ve uzun saçlı olmalısın ve dar ve parlak şeyler giymelisin!’ dermiş gibiydi. Bu arada ben 16 yaşında, peruk takan ve tonlarca makyaj yapan bir kızı oynuyordum. Toddlers ve Tiara gibiydi.”
Disney’in onun elinden kendisi olma imkanını aldığını ve bunun sonucunda hastalandığını açıkladı.

miley-cyrus-disney-01

“Kendim olmayan biri gibi görünüyordum. Bu da bende beden algı bozukluğuna yol açtı. Çünkü uzunca bir süre boyunca her gün tatlı oluyordum. Dizi bittikten sonra kendime ‘Ben kimim?’ diye sordum.”

Çocukluğunu ve gençliğini bir yıldız olarak geçirdiği için çok yoğun olduğunu ekledi.
“Disney’le başladığım için şükrediyorum. En yoğun eğitimi aldım. Yeni bir artist olarak başlamayı istediğim zamanlar oldu, ama dünya, bir nevi beni bunu yapmada engelledi.”

miley-cyrus-disney-04

Eski nişanlısı Liam Hemsworth ve Disney’den kurtulduğunu ve böyle daha iyi hissettiğini söyledi.
“Çok şanslı hissediyorum. Çocuk starların bir çoğu deliriyor veya başladıkları yerde tıkalı kalıyorlar. Çok ağır bir ayrılık yaşadığım zamanlar (nişanlısı Liam Hemsworth) Disney’in artık benimle olmadığında ne yapacağımı bilmiyordum ve büyük endişe duyuyordum. Artık bu ikisinden de kurtuldum ve iyiyim.”

Hannah’ı hiçbir zaman kendisi gibi hissetmediğini ve Disney yazarlarının yazdıkları gibi iyi bir insan olmadığını da laf arasında itiraf etti.
“Hannah’ı içimden çıkarıp atmak için bir şey yapmam gerektiğini hiç düşünmedim çünkü bence insanlar gerçek hayatta onun gibi olmadığımı biliyorlardı. Disney’deki çoğu oyuncu isterlerse gerçek hayattaki karakterler gibi davranır ama ben bunu yapmayı hiç gerekli görmedim. Ben hiçbir zaman Disney yazarlarının yazdıkları gibi iyi davranmadım.”

Disney’in oyuncularının hep aynı kalmalarını istediklerini eleştirdi.
“Disney’dekiler hiç büyümeyen biri yapmaya çalışıyorlar ancak gerçek hayatta, normal insanlara bunu yaptıramazsınız. Eğer bir şey yapıyorsam, bunu doğru yapıyorumdur.”

 

miley-cyrus-disney-16

Konu hakkında bilgisi olmadığı için dizi ekibinde en az ücreti alan kişi olduğunu üzülerek dile getirdi.
“Hiçbir şekilde şımarık büyümedim. Sadece televizyonda olmak istedim. Bu arada, bunu söylediğim için muhtemelen beni öldürecek, büyük ihtimalle ekipte en az ücret alan bendim çünkü hiçbir şeyi iyi bilmiyordum.”
Annesinin insanların ondan yararlandığını fark ettiğinde birini işe aldığını söyledi.

“Dizide adım Miley’di ama kendi ismime sahip değildim, böyle düşünmemiştik. ‘Tabii ki dizide adımı kullanabilirsiniz!’ diye düşünüyordum. Annem ne kadar fazla insanın bir çocuktan yararlanmaya çalıştığını fark edince beni koruması için birini işe aldı.”
Son olarak; Miley, Disney’in yapımcılarına insanları pazarladıkları gerekçesiyle büyük bir öfke duyuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir