Lady Gaga, radyo programında yeni şarkısını tanıttı

Yakın bir zaman sonra Joanne isimli yeni albümünü yayınlayacak olan başarılı şarkıcı Lady Gaga, Ryan Seacrest ile yaptığı radyo röpörtajı sırasında ‘Just Another Day’ isimli yeni şarkısından kısa bir tanıt yayınladı.

 Albümünden şarkıları müzikseverlerle buluşturmak konusunda büyük mutluluk yaşayan şarkıcı son klibinde bir rock şarkıcısını canlandırarak müzik otoritelerinden de tam not almıştı.

Son günlerde oldukça resmi ve sade tercihler yapan Gaga, yeni görünümüyle şaşırtıp, ‘normelleşiyor mu?’ sorularını sordursa da, duruşundaki farklılık, klasik bir takım elbiseyi bile ne kadar iyi taşıyabileceğini gözler önüne seriyor.

Lady Gaga beşinci stüdyo albümü Joanne’yi  21 Ekim‘de yayınlayacak.  Albüm sanatçının 1974’te ölen halası Joanne Germanotta‘nın adını taşıyor. Aynı zamanda Lady Gaga’nın ikinci ismi de olan Joanne’nin oldukça kişisel bir albüm olması bekleniyor. Lady Gaga’nın daha önce halasını hiç görmemesine karşın kendini ona çok yakın hissettiğini açıklaması ve onun reenkarnasyonu olduğuna inanıyor olması da albümün sanatçının en özel çalışmalarından biri olacağının sinyalini veriyor.

Yeni albümünü Zane Lowe’un Beats1‘deki radyo şovunda duyuran Lady Gaga albümün herhangi bir müzik yayın platformuna özel çıkmayacağını da belirtti. Plak şirketinin Apple Music ya da Tidal ile herhangi bir anlaşma imzalaması durumunda kendi şarkısını bizzat internete sızdıracağını söyleyen şarkıcının albümünde 11 şarkı yer alıyor. Albümün deluxe versiyonunda ise 14 şarkı bulunuyor. Joanne isimli bir şarkının da yer aldığı albümde daha önce Carrie Underwood ve Taylor Swift’le de çalışan şarkıcı/söz yazarı Hillary Lindsey‘in de katkısı bulunuyor.

 

gaga

Haber

İlginizi Çekebilir