Rihanna ile Drake Ayrıldı. Açık İlişki Yaşayacaklar

Vücutlarına aynı köpekbalığı dövmesi yaptırmalarıyla gündeme gelen ünlü çift, birbirlerini özel bir ilişki yaşamak için yeterince sevmiyorlarmış. Çifte yakın bir kaynak, “Rihanna ve Drake şu anda başkalarıyla birlikte” açıklamasını yaptı. Bu açıklama akıllara Rihanna ile Drake ayrıldı mı sorusunu getirdi. Ayrılık haberi net olarak doğrulanmazken açıklamayı yapan kişi, “Aralarında ilişki iyi ya da kötü anlamda her an değişebilir. Hala birbirlerinin hayatlarındalar” dedi.

Açık ilişki yaşıyacaklar

People dergisi ise çiftin ayrılmadığını ama ‘açık ilişki’ yaşamaya başladığını iddia etti. Çifin ilişkisiyle ilgili yeni haberler, tam da Rihanna’nın Instagram’daki anlamlı paylaşımının üstüne geldi. Ünlü şarkıcı, “Eski sevgililerimden hiçbiri evli değil ve mutlu bir ilişkileri yok, solayısıyla sorunun ben olmadığımı söylemek mümkün” paylaşımını yapmıştı.

ABD medyasında Drake’in hayatında bir başka kadının olduğu iddiaları yer almaya başladı. Ünlü rap’çinin, “India Love” olarak tanınan Instagram ünlüsü India Westbrooks ile birlikte olduğu öne sürüldü. India Westbrooks, Drake’in yaz turnesi esnasında onunla sahne arkasından bir fotoğraf paylaşımı yapmıştı. Bir kaynağın aktardığına göre, Westbrooks, Drake’in pek çok konserinde yanında yer aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir