Londra’da Justin Bieber ‘ın foyası ortaya çıktı!

Londra’da Justin Bieber ‘ın foyası Justin Bieber ‘ın foyası ortaya çıktı! Ünlü pop star geçtiğimiz günlerde Londra’da hayranlarıyla buluştu. Konser sırasında yaşanan bir gelişme dikkatli hayranların gözünden kaçmadı. Konser şarkı söyleyen Bieber’ın elindeki mikrofunu aşağı indirmesine rağmen şarkının devam etmesi hayranlarının gözünden kaçmadı. Aşk hayatıda oldukça çalkantılı geçen Bieber’ın bir türlü dikiş tutmayan duygusal dünyası ünlü şarkıcı üzerinde derin psikolojik hasarlar bırakıyor.

Londra konseri ile hayranlarından yeninden güç almak isteyen Justin, konsere hazırlıksız gelerek hakkındaki iddiaları doğrular gibiydi. Konserde foyası ortaya çıkan Bieber’ın basın sözcüsü konu hakında henüz bir açıklama yapmadı.

Playback Yaptı

Londra konseri sırasında farkedilen bu olay sosyal medyada büyük üzüntü yarattı.  Hayranlarına hakaret yağdıran şarkıcı, bu hareketi, bir kez daha sevenlerini şaşırttı. Justin daha öncede yeni ayrıldığı sevgilisi Sofia Richie için sosyal medyada hayranları ile karşı karşıya gelmişti. Hayranları ile tartışan Bieber sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

justin-bieber-in-foyasi-ortaya-cikti-7790899

Justin Bieber’ın Playback yaptığının anlaşılması hayranları üzerinde büyük şok yaratırken, ünlü popstarın psikolojik durumunun iyi olmadığı yönünde iddialar atıldı. Bieber,  son gerçekleşen MTV müzik ödülerinde hiçbir ödül alamamıştı. 2016 yılında Sorry şarkısıyla tekrar yükseliş yakalayan şarkıcının müzik kariyerinde yeterli başarıyı yakalayamadığı endişesi içinde olduğu ortaya atıldı.

Bieber’ın psikolojik destek almayı redettiği bu işin üstesinden tek başına gelmeyi istediği arkadaş çevresinden gelen haberler arasında.

 

Haber

İlginizi Çekebilir