Kim Kardashian evden çıkamıyor!

Giydiği kıyafetler ve açıklamaları ile neredeyse her gün magazin gündeminde kendisine yer bulan Kim Kardashian, 2 hafta önce Paris’te uğradığı silahlı soygundan bu yana ortalarda görünmüyor. Eşi Kanye West ve iki çocuğuyla birlikte Los Angeles’taki evinden çıkmadığı düşünülen reality şov yıldızı hakkında Entertainment Tonight’a konuşan bir kaynak, “Kim sarsılmış durumda, konu hakkında konuşmak için hazır hissetmiyor. Şu anda iyileşmeye odaklandı” dedi.
 
Soygunda 11 milyon dolar değerindeki mücevherleri çalınan ABD’li magazin yıldızı, bir süre daha kamera karşısına çıkmayacağa benziyor. Nitekim yaşadığı olaydan sonra travmayı atlatamadığı öğrenilen Kardashian, 36’ncı doğum günü partisini iptal etti. Kardashian’ın, 21 Ekim’deki doğum günü için 28 Ekim’de Hakkasan Nightclub’da kutlama yapması bekleniyordu.
 
E! News’in haberine göre; dünyaca ünlü isim, Hakkasan adlı gece kulübüyle 2016 yılı boyunca 4 kez mekanda boy göstermek üzere bir milyon dolara anlaşmıştı. Hakkasan’ı nisan ve temmuz aylarında ziyaret eden reality şov yıldızının, anlaşmaya göre yıl sonuna kadar iki etkinlikte daha boy göstermesi gerekiyor. Hakkasan’dan yapılan açıklama, Kardashian’ın herhangi bir cezai duruma girmeyecek şekilde, anlaşmanın gereklerini yerine getirerek yeni bir planlama yapacağına inandıkları yönünde oldu.
kim-4

Haber

İlginizi Çekebilir