Kim Kardashian’ın Sex Kasedi 3 Boyutlu Olacak

Yetişkin film yapım şirketi olan Vivid Entertainment Kim Kardashian’nın Sex kasedini sanal gerçekliğe taşıyacağını duyurdu. 36 yaşındaki Reality star erkek arkadaşı tarafından çekilen sex kasedi tüm zamanların en çok satan videosu olmuştu.  Kasetin tüm haklarını satın alan Vivid VR yani Virtual Reality (sanal gerçeklik) ile izleyicilerine yeni bir ürün sunma hazırlığı içinde. Vividvirtual adında yeni açtıkları site üzerinden müşterilerine yeni tecrübler yaşatacaklarını açıkladılar. Bu açıklamayla Kim Kardashian’ın Sex Kasedi 3 Boyutlu Olacak mı sorusuna evet cevabı verilmiş oldu.

VR Gözlük Şart

Kardashian hayranlarının bu filmi izlemek yaklaşık 120$ gözden çıkarmak zorunda. 20 dakikalık seanlar halinde izlenen film VR olarak 3XStudios tarafından hazırlandı. Firma müşterilerine hayallerine ulaşamaları için bir şans sunduğunu açıkladı. Filmi izleyenlerin kısa bir süreliğine de olsa Kardashian’ın eski sevgilisi Ray J’nin yerine geçecek. Böyle bir uygulamanın hayata geçirilmesine en büyük tepki kadınları koruma derneklerinden geldi.

article-2305028-19233428000005dc-198_634x888

Özel hayatın mahremiyeti ve aile yapısının korunması çocuk gelişimine olumsuz etkileri olabilecek bu teknoloji için +18 uyarısının getirilmesi için Amerikada kampaya başlatıldı. Vr teknolojisini en çok oyun meraklısı çocukların kullandığını ve yetişkin sektörünün buraya girmesinin kontrolsüz bırakılmaması gerektiğini bildirdiler.

Haber

İlginizi Çekebilir