Miami’de Gecce Çıkarması

28 Ekim’de Miami’ye Gecce çıkarması yapılacak. Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Ozan Doğulu, Ece Seçkin ve sunucu Handan Güçyılmaz Günay’dan oluşan dev kadro Miami River Yatch Club’da bomba gibi bir gecceye imza atacak.  4 ay önce Kenan Erçetingöz önderliğinde yayın hayatına başlayan gecce.miami’nin açılış partisinde adeta yer yerinden oynayacak. Hazırlıklar neredeyse tamamlandı, heyecan ise doruklara çıktı.

erkan-petekk-173702mh
İşte gecceden detaylar;
]Miami’de Büyük Gecce!
4 ay önce yayın hayatına başlayan gecce.miami internet sitesinin CEO’su Kenan Erçetingöz, Ana Medya Sponsoru olduğu 28 Ekim’de ‘Cumhuriyet Coşkusu’ kutlanacak, Miami River Yatch Club’da bomba gibi GECCE’ye imza atacak.
Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Ozan Doğulu, Ece Seçkin ve sunucu Handan Güçyılmaz Günay’dan oluşan dev kadro ile gerçekleşecek parti olay yaratacak.
Gecce Yayın Grubu Başkanı Kenan Erçetingöz tarafından büyük sanatçıların katılımı ile organize edilecek  ‘Gecce Miami Çıkarması’, dev kadrosuyla Amerika’da bir ilk olacak.
Amerika’da bugüne kadar böyle büyük ve çok seçkin sanatçıların yer aldığı bir Türk organizasyonu ilk defa gerçekleştirilecek.
Florida Türk Ticaret Odası Kurucu üyeleri Hakan Sayın (Olympia Logistic), Kasım Badak (Okan International University) ve İşletmeci Sami Kohen’in destek verdiği gecce muhteşem olacak.
16 yılı geride bırakan Türkiye’nin en büyük magazin portalı gecce.com, her yıl İstanbul’da düzenlediği “Gecce Mekan Oscarları”yla büyük ses getirmişti. Şimdi de sınırlarını aşıp dev kadro ile okyanus ötesine Miami’yi karıştırmaya, gidiyor

resim-131348jq
Oynadığı rollerle Türkiye’nin en önemli aktörü olan Erkan Petekkaya’nın konuk olarak katılacağı geccede, hit şarkıların yaratıcısı milyonların sevgilisi Sinan Akçıl sahne alacak.
Dünyaca ünlü Pitbull’un, Sinan Akçıl’ın “Şarttır” şarkısını çok beğendiği ve 28 Ekim’deki gecce.miami partisine katılması bekleniyor.
Türk müziğinin şövalyesi Ozan Doğulu gecceye büyük renk katacak. Kim Kardashian, hayran olduğu Ozan Doğulu ile tanışmak için gecce.miami partisine katılacağını Twitter hesabından duyurdu.
Türk popunun prensesi Ece Seçkin ile parti sabaha kadar devam edecek, Miami’de yer yerinden oynayacak.

Siz de gelin, Türk’ün gücünü, Türk eğlencesini hep beraber yaşayalım, yaşatalım.. Türk bayrağını Miami’ye asalım..

28 Ekim, River Yatch Club / Miami    

28ekimmiami.com

Yaşasın gecce.com

Yaşasın gecce.miami

VİDEO LİNKLERİ

KENAN ERÇETİNGÖZ

http://www.gecce.com/video-kenan-ercetingoz-28-ekim-miami-teaser
ERKAN PETEKKAYA
http://www.gecce.com/video-erkan-petekkaya-28-ekim-miami-teaser

SİNAN AKÇIL
http://www.gecce.com/video-sinan-akcil-28-ekim-miami-teaser
OZAN DOĞULU
http://www.gecce.com/video-ozan-dogulu-28-ekim-miami-teaser
ECE SEÇKİN
http://www.gecce.com/video-ece-seckin-28-ekim-miami-teaser
HANDAN GÜÇYILMAZ GÜNAY
http://www.gecce.com/video-handan-gucyilmaz-gunay-28-ekim-miami-teaser
http://www.gecce.com/video-gecce-miami-now-open-1

Haber

İlginizi Çekebilir