Miley Cyrus Nişan Açıklaması Şaşırttı

Miley Cyrus Liam Hemsworth ile nişanladığını resmen açıkladı. Miley Cyrus Nişan Açıklaması “Her zaman nişan yüzüğünü takmayacağım” yönünde oldu. Ünlü şarkıcının nişan yüzüğünü her zaman takmıyacağını özellikle belirtmesi kafalarda soru işareti yarattı. Evlilik ve düğün töreni yılan hikayesine dönen ünlü çiftin bu açıklama sonrası ilişkilerinde ciddi bir sorun olduğu yönünde yorumlara neden oldu. Miley ise bu yorumları reddeti. 

12534671_1564260217230530_873470539_n

Elmas Yüzük Bile Yetmedi

Açlık oyunlarındaki performansı ile beğeni toplayan Gale karakteri canladıran Liam 2013 yılının Eylül ayında Miley Cyrus ile nişanlanmıştı. Daha sonra ayrılan ve tekrar barışan ikili ilişkilerini sır gibi sakladı. Geçtiğimiz günlerde parmağına taktığı nişan yüzüğüyle “Liam’la tekrar mı nişanlandı?” sorularını gündeme getirdi.  Cyrus bu haberlerı doğruladı ve parmağına taktığı büyük elmaslı yüzüğün nişan yüzüğü olduğunu doğruladı. Ancak bu yüzüğü her zaman takmak istemediğini de açıkladı.

Miley evlenmek istiyor. Liam’ın ailesi geçmişte yaşananlardan dolayı bu konuda biraz kararsızdı fakat birkaç hafta önce Avustralya’da birlikte geçirdikleri zamandan sonra Miley’nin nasıl biri olduğunu anladılar.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir