Katy Perry, Hillary Clinton Kılığına Girdi

Katy Perry, Hillary Clinton’ın Kılığına Girdi
Amerikalı ünlü şarkıcı Katy Perry, instagram’daki hesabında yaptığı paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Plastik makyaj ile birebir Hillary Clinton’a benzeyen Perry için hayranları ‘bu gerçekten sen misin?’ diyerek şaşkınlıklarını belirtti.

SEÇİM YAKLAŞIYOR, SOSYAL MEDYA SALLANIYOR

8 Kasım’da gerçekleşecek ABD başkanlık seçimleri ünlülerin dünyasına da bir hayli yansıdı. Sık sık sosyal medya hesaplarından destekledikleri adayı belirten ve takipçilerini oy vermeye çağıran ünlüler hem renkli hem de tartışmalı görüntüler ortaya koyuyor. Bunlara son olarak da Katy Perry’nin ‘Hillary Clinton’ olması eklendi.

katy-perry-hillary-clinton-in-kiligina-girdi-8908464_3917_o

‘BEYAZ SARAYI ALMADAN ÖNCE KÜÇÜK BİR PARTİ’

Paylaştığı fotoğrafta, imâlı olarak “Ofisi (Beyaz Saray’ı) almadan önce küçük bir parti yapıyorum.” dedi ve “IMWITHME” (Ben, benimleyim) hashtagini paylaştı. Bu hashtag ile de Clinton’ın “I’m With Her” kampanya sloganına gönderme yapmış oldu.

ÇIPLAK FOTOĞRAFININ ALTINA SEÇMEN KAYDI LİNKİNİ PAYLAŞTI

Sıkı bir Clinton destekçisi olduğu bilinen Katy Perry, daha önce onun için soyunmuştu. Çıplak resmini paylaşarak resmin altına ‘vücudumu oy vermeye teşvik yaratsın diye, dünyayı değiştirmesine yardım etmek için kullanıyorum’ demişti. Sosyal medya hesabıyla paylaştığı link ile takipçilerini seçmen kayıt işlemlerine yönlendirmişti.

Haber

İlginizi Çekebilir