Demi Lovato Kansas’lı Dorothy oldu

Demi Lovato cadılar bayramı için çak masum bir tarz seçti. Demi Lovato Kansas’lı Dorothy oldu. Oz büyücüsü kitabından fırlayan ünlü pop star katıldığı partide oldukça eğlenceli dakikalar yaşadı . Mavi beyaz renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı kostüm Lovato’ya ayrı bir sevimlik katmış. Simsiyah saçları ve kırmızı ruju ile tamamladığı kostümü, katıldığı partide diğer kostümlerin arasında  çok masum kaldı.

 

Nick Jonas Yanlız Bırakmadı

Uzun süredir arkadaş olan Lovato ve Jonas cadılar bayramında bir arada idiler. Jonas, Kansas’lı Dorothy’nin yanında korkuluk kostümüyle Lovatoya eşlik etti. Gecede oldukça eğlendiği görülen iki arkadaş çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan hayranlarına paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı güzeliğini sergilemekten de geri durmadı. Göğüs dekoltesini yakından çekip paylaştığı fotoğraflara hayranları bir mana veremedi.

Nick Jonas ile katıldığı parti bolca şarkı söyleyip dans eden Lovato’nın kefiyi görülmeye değerdi. İşte Lovato’nın cadılar bayramı gecesinden çok özel karelerinden bazıları.

Haber

İlginizi Çekebilir