Taylor Swift ve Drake düeti geliyor

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda görülen bunun ardından çeşitli spekülasyonların çıkmasıyla birlikte ikiliye yakın bir kaynak tarafından Taylor Swift’in yeni bir şarkı için Drake ile bir araya geldiğini ve bu projesini gizli bir şekilde yürütmek istediği iddia edildi. Taylor Swift 1989 albümüyle müzik listelerinde oldukça yüksek sıralara çıkmıştı.

Drake ve Rihanna’nın ayrılmasından sonra ortalıkta bazı aşk dedikoduları dolanmaya başladı. Drake’nin 30’uncu yaş gününde meydana gelen bir olay neticesinde magazin dünyası aşk dedikodular ile çalkalanmaya başladı.

Daha Rihanna ve Drake ilişkisi yeni bitmişken Drake yeni bir ilişkiye mi yöneliyor sorularının sorulmasına neden olan olay, bir partide Drake annesi ile Taylor Swift’i tanıştırması magazin dünyasında olay oldu. Bazı kesimler Drake ve Taylor’un beraber olduğunu iddia erken, diğer bir kesimde bu görüşme basit bir arkadaşlıktan ibaret olduğunu ifade etti.

Tmz magazin sitesine göre ise Drake’ye yakın kaynaklardan aldığı duyumlara göre basit bir nedenden dolayı Drake, Swift’i annesi ile tanıştırdı. Partide denk geldiklerini ve annesi ile tanıştırması sıradan bir olay niteliğinde olduğunu aktardılar. Daha önce birlikte olan Swift ve Drake yeniden birlikte olurlar mı bilinmez ama bu tanıştırma olayı magazin gündeminde bir süre konuşulacağına benziyor.

Haber

İlginizi Çekebilir