Katy Perry, Clinton için ‘kükredi’

Katy Perry, Clinton için ‘kükredi’. Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton dün Florida eyaletinin ardından Philadelphia’da seçim kampanyasına devam etti. Florida’da aniden bastıran yağmur nedeniyle kısa kesmek zorunda kalan Clinton, kürsüde sadece 8 dakika konuşabildi.

Clinton, Philadelphia’da ise sahneye pop şarkıcısı Kate Perry ile çıktı.

‘BAŞKAN HANIMEFENDİNİN YANINDAYIM’

Daha önce Clinton’a destek için soyunan, Cadılar Bayramı’nda Clinton kılığına giren ve ‘Roar’ (Kükre) adlı şarkısı Clinton’ın seçim kampanyalarında sık sık çalınan Perry, sahneye üzerinde ‘Başkan hanımefendinin yanındayım’ yazılı mavi bir pelerinle geldi. Yine ‘Roar’ parçasını seslendiren Perry, kalabalığa “8 Kasım’da ne yapacaksınız?” diye sorarak sandık başına gitmelerini istedi.

JAY-Z ‘O ADAM BENİM BAŞKANIM OLAMAZ’ DEDİ, BEYONCE KIZIYLA İLGİLİ HAYALLERİNİ ANLATTI

Clinton önceki gün de Ohio eyaletinde şarkıcı Beyonce ve hip hop şarkıcısı eşi Jay-Z ile sahneye çıkmıştı. Ünlü çift Clinton’ı kürsüye ‘bir sonraki başkan’ diyerek çağırmıştı. Jay-Z, konuşmasında Trump’ı hedef alarak ”O adama karşı kötü bir yaklaşımım yok ama konuşmaları bölücü. O adam benim başkanım olamaz” demişti. Beyonce de “Kızımın ülkeyi bir kadının idare ettiğini ve bu sebeple kendi yapabileceklerinin de sınırsız olduğunu görmesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir