Dünyanın en gözde bekarı gönlünü kaptırdı

Dünyanın en gözde bekar erkeğinin kalbini kime kaptırdığı sorusu sonunda cevabını buldu. İngiliz kraliyet ailesinin haşarı prensi Harry’nin Kanada asıllı oyuncu Meghan Markle ile birlikte olduğu iddiaları doğrulandı. Hem dre Prens Harry’nin ofisinden yapılan bir açıklamayla.

Rol aldığı Suits adlı diziyle tanınan 35 yaşındaki Meghan Markle kendisinhe yönelen aşırı medya ilgisi ve gördüğü ayrımcılığın altı çizilerek “Bu bir oyun değil, Markle’ın hayatı söz konusu” denildi. Annesi Afrika kökenli olan Meghan Markle hakkında bir süredir sosyal medyada ayrımcı ve cinsiyetçi yorumlar yapılıyordu.

prince-harry5
Ne zengin bir aileden geliyor ne de sarı saçları ve mavi gözleri var. Üstelik sık sık insan haklarıyla ilgili kampanyalarda ön saflarda rol alıyor…. İlk anda hiç “tipi ” gibi görünmese de İngiliz sarayının haşarı prensi Harry’le aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi ABD doğumlu Kanadalı oyuncu Meghan Markle. Bir dönem çeşitli TV dizilerinde kamera karşısına geçtiği cüretkar sahnelerle konuşulan 35 yaşındaki Markle’in aytı aydır Pres Harry ile gizli gizli görüştüğüne ilişkin haberler İngiliz magazin medyasının manşetlerinde yer bulmaya başladı.

Daha önce Chelsea Davy ve Cressida Bonas gibi birbirlerine neredeyse kardeş gibi benzeyen iki sarışın kadınlabirlikte olan Prens Harry’nin Markle ile aşk yaşadığı iddiasının dayandırıldığı en büyük temel ise güzel oyuncunun Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarda göze çarpan mavi, beyaz ve siyah boncuklu bilezik. Hatta Meghan Markle’a bu bileziğin Prens Harry tarafından hediye edildiği bile söyleniyor.

meghan-markle-at-2014-an-enduring-vision-benefit-in-new-york_1

Haber

İlginizi Çekebilir