Trump Jay-Z’ye kızdı, acısını rap müzikten çıkardı

Özellikle ünlü rapçi Jay-Z ve R&B şarkıcısı eşi Beyonce’ye takan Trump, rap müziği için de “Konuşuyorlar mı yoksa şarkı mı söylüyorlar, bilmiyorum” dedi.
ABD başkanlık seçimi kampanyasının büyük kısmında muhaliflerini hedef alan konuşmalar yapan Cumhuriyetçi aday Trump kampanyasının son günlerinde de geleneği bozmadı.
Daha önce attığı tartışmalı tweetler nedeniyle Twitter hesabının kontrolü danışmanları tarafından kendisinden alınan Trump sosyal medyadan olmasa da kürsüden muhaliflerine çatmayı sürdürdü.
Trump’ın hedefinde Clinton’ın seçim kampanyasına destek veren ABD’li ünlü R&B ve pop şarkıcısı Beyonce ile rapçi eşi Jay-Z vardı. Cumartesi günü Nevada’da yaptığı mitingde destekçilerine seslenen Trump Clinton’ın ünlü isimleri kampanyasına getirmesine yüklenerek “Bu neredeyse hile yapmanın bir türü değil mi?” dedi. Trump aynı gün Florida’ının Tampa kentindeki mitinginde de “Aslında Jay-Z’yi severim. Ama dün gece kullanılan dile bakın. Ben de bir organizasyonda bu dili kullansam mı? Bunu ben söyleseydim neler olabileceğini hayal edebiliyor musunuz?” dedi.
‘AYNI SÖZLERİ BEN SÖYLESEYDİM ELEKTRİKLİ SANDALYE GERİ GETİRİLİRDİ’
Trump seçimlerin başlamasına saatler kala Florida’nın Sarasota kentindeki mitinginde de Beyonce ve Jay-Z’ye sataşmayı sürdürdü. “Kullanılan dil çok kötü. Şarkı mı söylüyorlar yoksa konuşuyorlar mı? Bilmiyorum. Ama her ikisinde de kullanılan dil o kadar kötüydü ki birçok insan oradan ayrıldı. Kullandıkları sözler iğrençti. Jay-Z veya Beyonce’nin geçen gün söylediği o sözleri ben söyleseydim bana ne olurdu biliyor musunuz? Elektrikli sandalye geri getirilirdi” dedi.

Haber

İlginizi Çekebilir