The Weeknd, Starboy albümünün Tracklist’ini yayınladı

2013 yılında kiss land albümüyle müzik kariyerine başlangıç yapan ünlü şarkıcı, toplam 18 şarkıdan oluşan yeni albümünde bir çok önemli şarkıcıyla da düet gerçekleştirdi. The Weeknd, Lana Del Rey ile “Stargirl  interlud” adlı şarkıda düet gerçekleştirdi. Lana Del Rey de böylelikle uzun bir aranın ardından bu şarkıyla yeniden müzikseverlerle buluşmuş oldu. 

The Weeknd, albüme adını veren Starboy şarkısı için de Daft Punk ile birlikte çalışmıştı. Albüm 25 Kasım’da satışa sunulacak

Tracklist
1. Starboy ft. Daft Punk
2. Party Monster
3. False Alarm
4. Reminder
5. Rockin’
6. Secrets
7. True Colors
8. Stargirl Interlude ft. Lana Del Rey
9. Sidewalks ft. Kendrick Lamar
10. Six Feet Under
11. Love to Lay
12. A Lonely Night
13. Attention
14. Ordinary Life
15. Nothing Without You
16. All I Know ft. Future
17. Die For You
18. I Feel It Coming ft. Daft Punk

The Weeknd Kimdir;

Abel Tesfaye veya tanınan sahne adıyla The Weeknd (d. 16 Şubat, 1990), Etiyopya-Kanadalı R&B şarkıcısı, söz yazarı ve prodüktörü. 2010’un sonlarına doğru Tesfaye, YouTube’a The Weeknd ismiyle birkaç şarkı yükledi ve bu sayede kendini tanıtmaya başladı. 2011’de dokuz parçadan oluşan üç mixtape albüm House of Ballons, Thursday ve Echoes of Silence ile büyük beğeni topladı. 2012’de Trilogy albümü, 2011 mixtape’lerindeki şarkıların yeniden çalışılmış halleri olarak yeniden sunuldu. 2015’te Grinin Elli Tonu filminin müziklerinde yer alan “Earned It” uzun süre müzik listelerinin bir numarası olarak kaldı ve hemen ardından piyasaya çıkan üçüncü stüdyo albümü Beauty Behind the Madness ile Amerika Birleşik Devletleri listelerinde zirveye yükseldi.

The Weeknd Pitchfork, MTV, BET, Rolling Stone, XXL ve The Source[6] dergisinin de aralarında bulunduğu çeşitli müzik yayıncılarından övgüler aldı. MTV’nin sunucusu John Norris ise onu “kendi jenerasyonunun en iyi sese sahip sanatçısı” ve Michael Jackson’dan sonraki en iyi müzikal yetenek olarak adlandırdı.

Haber

İlginizi Çekebilir