DJ David Mueller Ben Tacizci Değilim Dedi

Bir radyoda Dj olan David Mueller, Taylor Swift ile çekilen fotoğrafı ile adını duyurdu. Fotoğrafta Taylor’ın kalçasını ellediği gözüken DJ’e Swift , dava açmak için başvuruda bulundu. Bu güne kadar sessizliğini koruyan Mueller sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamada bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu kendisinin kesinlikle Taylor Swifti taciz etmediğini söyleyerek, DJ David Mueller Ben Tacizci değilim dedi.

Tamamen Göz Yanılması

Fotoğrafa bakıldığında açık bir şekilde Mueller’in Taylor’ın kalçasını ellediği ve tacizde bulunduğu görülüyor. Taylor konuyla ilgili yaptığı açıklamada da fotoğrafı görünce şok olduğunu ancak o anı tam hatırlamadığı belirtmişti. Konu ile ilgili mahkemeye bir dilekçe ile başvurduğunu da belirten Taylor Swift’e yanıt çok geçmeden zanlı DJ Mueller’den geldi. Bunun tamamen bir göz yanılgısı olduğunu be kendisinin kesinlikle tacizde bulunmadığını söyledi. Basında yer alan haberlerden çok rahatsız olduğunu açıklayan DJ kendisini sapık ilan edenlerden davacı olacağınıda belirtti.

1102-taylor-swift-launch-tmz-8

Taylor Swiftin bu açıklama sonrası dava dilekçesini çekeceği yakın cevresinden gelen haberler arasında. Kendisinin olay anını net hatırlayaması ve sadece fotoğraf üzerine bu kanıya varılması üzerine dava dilekçesini hazırlattığını açıklayan Swift için bu konunun kapanıp kapanmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Her ne kadar Dj Mueller inkar etse de fotoğrafta Taylor’ın Mueller ile arasına mesafe koymaya çalışması ve Mueller’in suratındaki ifade bu kadar da olmaz dedirti. Sosyal medyada da büyük yankı bulan bu fotoğrafın viral konusu olup olmayacağı ise merak konusu oldu

1110-taylor-swift-ass-grab-tmz-3

Haber

İlginizi Çekebilir