Kim Kardashian Beyonce ve Jay Z ‘e Çok Dargın

ABD’li rap şarkıcısı Kanye West, konser turnesini iptal ettikten bir gün sonra Kaliforniya’da hastaneye kaldırılmıştı. Geçirdiği sinir krizi sonrası kelepçelenerek hastaneye kadılırılan rap şarkıcısı West hala tedavi altında. Bu süre zarfınca West’in yanında yer alan  Kardashian, eşinin bir an önce eski sağlığına kavuşmasını bekliyor. Fırsat buldukça telefonuna gelen sesli mesaj, email ve smslere cevap yazan Kim Kardashian Beyonce ve Jay Z ‘e çok kırgın.

Jay Z ve Beyonce Neden Aramadı

Ünlü rapçi ve reality yıldızı çiftin ortak arkadaşı olan Beyonce ve Jay Z çiftinin Kardashian’ı bu zor gününde neden aramadıkları merak konusu. yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Kanye hastaneye kaldırılmadan önce Jay Z kendisini araması için çağrı yaptığı ancak Jay Z’nin bu çağrıya dönmediği öğrenildi.

kanye-west-jay-z

Bu durumun Kim Kardashian Beyonce ve Jay Z arasındaki gerginliği arttırdığı öne sürüldü. Gelen dedikodu haberleri arasından Kardashian’ın kalbinin çok kırgın olduğunu ve uzun süre Beyonce ve Jay Z ile görüşmeyeceğini söyleniyor. Gerçek dostlukların kötü günlerde belli olduğunun bir kez daha ispatını yaşadığını belirten Kardashian her şeye boş verip kocasının sağlığına kavuşmasına odaklanmış durumda.

Haber

İlginizi Çekebilir