The Weeknd: Gözlerimi Bella Hadid’den alamadım

The Weeknd özellikle eski sevgilisi Bella Hadid ile birlikte diğer mankenlere bakışları tartışma konusu oldu. Etiyopya-Kanadalı R&B şarkıcısı “Gözlerimi Bella’dan alamadım” dedi.

Victoria’s Secret Fashion Show’da ilk kez yer alan Bella Hadid, show öncesinde E! Kanalına verdiği röportajda, 18 ay sonunda yollarını ayırdıkları sevgilisi The Weeknd ile aralarında garip bir durum olmadığını belirtmişti. Ancak dün gece yaşananlar Bella Hadid’in umduğu gibi olmadı.

Eski sevgililer Paris Grand Palais sahnesinde çıktıkları anda The Weeknd’in çapkın bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Podyuma çıktığında gülümseyen Bella Hadid’in, The Weeknd’in bakışları ve hareketleri sonrası rahatsız olması yüzüne yansıdı.

Üstelik Belle Hadid, onlarca ünlü modelin arasında sahne alan The Weeknd’in bakışlarından nasibini alan tek kişi değildi.

R&B şarkıcısı’nın Alessandra Ambrosio’ya attığı bakışlar da dikkat çekti.

the-weeknd-bella-hadid-06

Daha önce Bella Hadid için “Bu onun ikinci senesi ve bence çok başarılı olacak. Garip bir durum yok. O benim en iyi arkadaşım ve podyumda yanımda olacağı için heyecanlıyım” diyen The Weeknd gecenin sonunda gözlerini Bella Hadid’den alamadığını itiraf etti.

Yaşananlar sonrası eski sevgililerin görüşmeye devam ettikleri ve aralarının çok iyi olduğu iddia edildi. Hatta The Weeknd eski sevgilisinin bu önemli gecesinden önce ona bir “iyi şanslar” hediyesi bile gönderdiği öne sürüldü.

Kız kardeşi Bella Hadid ile aynı podyumda yürüyen 21 yaşındaki Gigi Hadid ile Lady Gaga da gecenin konuşulan diğer iki ismi oldu.

Gecede siyah dantelli ic çamaşırı ile dikkat çeken süpermodel “Gaga bana çok kıymetli tavsiyelerde bulundu, benim için bir “abla” gibi. O gittiği her yere sevgi saçan, çok özel bir insan” dedi.

Gecede sahne alan diğer bir isim Bruno Mars ise mankenlerle olan iletişimlerinden çok müziğiyle konuşuldu.

Haber

İlginizi Çekebilir