Kylie Jenner’ın Uğuru Anakonda

Kylie Jenner Instagram hesabında 2017 takvim kapak fotoğrafını yayınladı. Kylie Jenner 2017 başlıklı takvim oldukça iddialı. Kyliejennershop.com adresinden satışa çıkarılan takvimin sosyal medya hesabında tanıtımını yapan Jenner çektiği videoda oldukça heyecanlı gözüküyor. 2017 yılında Kylie Jenner’ın uğuru Anakonda yılanı olucak

Subliminal Mesaj Yılan

2017 takvimini anlatığı Snapchat videosunda Jenner hayranlarına takvimin arka kapağında yer alan Anakonda’lı resminide gösterdi. Instagram hesabından da paylaştığı Anakonda yılanının vücudunu sardığı fotoğraf büyük beğeni topladı. Terry Richardson’un bilerek bir Anakonda yılanı kullandığı fotoğraf için, Kylie Jenner’ın çok tehlikeli bir kadın olabileceği alt mesajını verdi.

2014 yılında Nicki Minaj‘ın yayınladığı Anaconda videosu ünlü şarkıcının şöhretine şöhret katmıştı. Uzun süre konuşulan video klip en skesi video kliler arasında ilk 10’daki yerini aldı. Nicki Minaj’a oldukça şans getiren Anakonda yılanın Kylie Jenner’a da şans getirip getiemiyeceği merak konusu.

Eğer sizde Kylie Jenner’ın 2017 takvimini merak ediyorsanız 4 gün daha beklemek zorundasınız. 10 aralıkta Online satışı yapılacak takvimin satış sitesi henüz yayına başlamadı. Takvimin fiyatı konusunda ise henüz net bir açıklama yok. 200 $ ile 1000$ arası olacağı tahmin edilen bu özel takvim için biraz daha bekleyeceğiz.

 

Haber

İlginizi Çekebilir