Nicole Scherzinger X Factor Dekolte Geleneğini Bozmadı

Geçtiğimiz gün yarı final programı yayınlanan X Factor yarışmasının göz kamaştıran ismi derin göğüs dekoltesiyle  Nicole Scherzinger oldu. Üzerine giydiği beyaz elbise göz kamaştırdı. Kameraların ünlü şarkıcıya çevrildiği anlarda oldukça cesur görüntüler ortaya çıktı. 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger X Factor Dekolte kıyafeti ile bu sene de geleneği bozmayarak yarı finale damgasını vuran juri oldu.

Matt Terry Finale Çıkan İsim Oldu

Yarı final gecesinde  karşı karşıya gelen Matt Terry  ve  Emily Middlemas’ın oylama sonucu açıklanırken nefesler tutuldu. Sonuçların açıklanmasıyla derin bir nefes alan Matt yarı finale çıkan isim olurken, Emily  rakibini tebrik etti. Sahnede Emily’i teselli eden isim ise Dermot oldu. Emily’ sarılan Dermot oylamanın sonucuna itiraz eder gibiydi.

Yarı finallere çıkan Matt Terry için Simon’un eleştirileri ise seyircilerden büyük tepki aldı. Simon Matt’in yarı final gecesindeki performasını eleştirmesi,  oylama sonucunu değiştiremedi. Simon ‘un yaptığı bu hamle her ne kadar Emily’e yarı finalin kapılarını açıyormuş gibi görünsede son sözü oylamada çıkan sonuç söyledi.  Kötü performansına rağmen oylamayı kazanan Matt için finaller oldukça zorlu geçeceğe benziyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir