Selena Gomez 3 Ay Sonra Gecelere Döndü

24 yaşındaki genç şarkıcı Selena Gomez, Lupus hastalığı teşhisi sonrasında yaşadığı depresyon ve anksiyete nedeniyle tedavi amacıyla müzik kariyerine ve hayranlarına veda etmişti. 3 aydır yakın çevresi dışında kimseyle görüşmeyen Selena Gomez, Hollywood’da akşam yemeğinde arkadaşlarıyla yemek yedi. Böylece Selena Gomez 3 ay sonra gecelere döndü.

Fazla Kilolarından Kurtuldu

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile olan birlikteliğinin sonlanmasının ardından kısa bir dönem çalkantılı bir aşk hayatı yaşadı. Bu dönem içersinde aldığı kilolarla gündeme gelen Gomez hemen ardından yaşadığı rahatsızlık ile hayranlarına büyük bir şok yaşattı.  Tedaviye başlayan ünlü şarkıcının sağlığına kavuşmaya başladığı ve fazla kilolarından da kurtulduğu gözleniyor. Kısa bir süre daha davam edecek tedavi sonrası Selana kaldığı yerden müzik kariyerine devam etmek istiyor.

 

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio