Beyonce Adele çekişmesi heyecan uyandırdı

‘Yılın en iyi albümü’, ‘En iyi şarkı’, ‘En iyi kayıt’ başlıkları dahil 80 ödülün sahiplerini bulacağı Grammy Müzik Ödül Töreni, dünyanın en güçlü seslerinden Adele ve Beyonce’yi yarıştıracak!

Yılın en başarılı müzisyenlerinin ödüllendirileceği Grammy Müzik Ödül Töreni, 12 Şubat 2017 tarihinde ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleşecek. Bu yıl 59’uncusu düzenlenecek olan törende ABD’li şarkıcı Beyonce, Grammy tarihinin bu zamana kadar en çok adaylık kazanan ismi oldu. “Lemonade” isimli albümü 1.5 milyon satan ABD’li R&B şarkıcısı, ‘Yılın albümü’, ‘Yılın şarkısı’, ‘Yılın kaydı’ gibi en prestijli ödüller dalında 9 adaylık kazandı. Gecenin en çok aday gösterilen ismi olmasa da aday gösterildiği 5 dalda, Beyonce’nin karşısında en iddialı olan isimse İngiliz şarkıcı Adele. ‘Yılın şarkısı’, dalında “Hello” isimli şarkısıyla öne çıkan Adele’in “25” isimli albümü 10 milyon satarak rekor kırdı. Bu arada en çok adaylık alan isimler sıralamasında Beyonce’yi Drake, Rihanna ve Kanye West, 8 adaylıkla takip etti. Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber da favori isimler arasında gösteriliyor.
62 adaylığı var

Feminizm, ırk eşitliğine dair mesaj verdiği ‘Lemonade’ isimli albümüyle bütün müzik listelerini altüst eden Beyonce (35), Grammy’ye daha önce 62 kez aday gösterilmiş, bu ödüllerden 20’sini evine götürmüştü.

Yılın En İyi Kaydı

Hello – Adele

Formation – Beyonce

7 Years – Lukas Graham

Work – Rihanna ft. Drake

Stressed out – Twent One Pilots

Yılın En İyi Albümü

25 – Adele

Lemonade – Beyoncé

Purpose – Justin Bieber

Views – Drake

A Sailor’s Guide to Earth – Sturgill Simpson

Yılın En İyi Şarkısı

Formation – Beyoncé

Hello – Adele

I Took a Pill in Ibiza – Mike Posner

Love Yourself – Justin Bieber

7 Years – Lukas Graham

Haber

İlginizi Çekebilir