Brangelina çiftini BM ayırmış

ABD’den yayın yapan TMZ isimli magazin sitesi, Brangelina olarak anılan Angelina Jolie- Brad Pitt çiftinin ayrılık nedenini açıkladı: TMZ, Jolie’nin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri olmak istediği için yuvasının yıkıldığını yazdı. BM Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi olarak Türkiye dahil pek çok ülkedeki mülteci kamplarını ziyaret eden Jolie’nin, bir yıldır evliliğinden mutlu olmadığı ve hayalindeki işe kavuşabilmek için evini başka bir yere taşımak istediği öne sürüldü. Jolie’nin yakın çevresiyle görüşen TMZ ekibi, ünlü oyuncunun bu nedenle Pitt’in iyi bir baba olmadığını ileri sürerek çocukların velayetini aldıktan sonra Londra’ya taşınmak istediğini bildirdi. TMZ, Jolie’nin Pitt’i kötü baba ilan ederek 6 çocuğunu alıp Londra’ya gitme planının sekteye uğradığını kaydetti. Haberde, ünlü oyuncunun akıl hocasının eski İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague’un danışmanları olarak bilinen Chloe Dalton ve Arminka Helic olduğu ileri sürüldü.

DANIŞMANLARININ FİKRİ
İddialara göre; iki kadın, Jolie’yi oyunu kurallarına göre oynaması halinde BM Genel Sekreteri olabileceğine ikna ederek Londra’ya taşınmasını istedi. Pitt, boşanma davasının açıldığı eylül ayında Dalton ve Helic’in Jolie’ye siyasi bir kariyer hazırlamak istediğini ve onu yanlış yönlendirdiğini belirterek, bu iki kadını “cadı” olarak tanımlamıştı.

ÇOCUKLARI DAHA SIK GÖRMEK İSTİYOR
TMZ magazin sitesi, Angelina Jolie ve 6 çocuğuyla birlikte haftada bir psikolog eşliğinde terapiye giren Brad Pitt’in çocuklarını daha sık görmek istediğini de duyurdu. Pitt, avukatı aracılığıyla çocukları daha sık görmek istediğini terapistlere ilettiği, ancak bu isteğinin uzmanlarca reddedilmesinden şikâyet ettiği bildirildi.

Haber

İlginizi Çekebilir