Jay-Z’den LeBron James göndermesi

Cleveland Cavaliers süperstarı LeBron James, geçtiğimiz gece Sports Illustrated Yılın Sporcusu ödülünü almak üzere ünlü hip-hop şarkıcısı Jay-Z tarafından sunuldu ve Jay-Z, New York Knicks başkanı Phil Jackson’ın LeBron ve iş ortakları için kullandığı ‘Posse’ kelimesine gönderme yaptı.

HOVA, LeBron’u sunarken şu ifadeleri kullandı:

“O kendisini ailesine adamış ve lisedeki sevgilisi Savannah ile evlenmiş bir adam. 3 tane dünyalar güzeli çocuğu var. Annesi Gloria’yı onurlandıran ve ona tapan bir çocuk. ‘Posse’sini ön plana koyan bir arkadaş. Nereden geldiğimizi biliyoruz. Nereden olduğumuzu anlıyoruz. Bizimle, MBA eğitimini Wharton’da, Sloan’da, Berkeley’de veya Stanford’da yapanlar arasındaki fark, fırsattır. LeBron James bu fırsatı arkadaşlarına sunmuştur. Biz onun gelişimine tanık olurken ve skorborda bakarken, Maverick Carter, Rich Paul, Randy Mims ‘posse’si dışında çok az işadamı kendini LeBron’la sadece arkadaşmış gibi gösterebilir.”

“LeBron James sadece saha içinde değil, saha dışında da etrafındakileri daha iyi yaptı. Oyun için yaptıklarını görüyor ve biliyoruz. Ama bu gece sana teşekkür etmek istiyoruz. Sadece basketbola olan bağlılığın için değil, toplum için yaptıkların adına. Etrafındakilerin hayatını daha da zenginleştirdiğin için teşekkür ederiz. Biz hayatta öylesine takılıp triple-double yapmış olduk.”

Phil Jackson, bundan 1 ay kadar önce LeBron James ve iş ortakları için ırkçı sayılabilecek bir tanım olan “Posse” kelimesini kullanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir