Güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti 2. oldu.

Miss Humanity adlı yarışmada Türkiye’yi temsil eden ve yarışmadan 2. likle ayrılan Tuğçe Ergişi’nin yaşı, boyu ve mesleği gibi bilgiler merak konusu oldu.

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Tuğçe Ergişi, katıldığı yarışmayla yeniden gündeme geldi. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve yarışmadaki tartışmalarıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas’ın düzenlediği ‘Miss Humanity’ adlı yarışmada ülkemizi temsil etti.  Türkiye’yi temsil eden ve yarışmadan 2. likle ayrılan Tuğçe Ergişi, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından paylaştı.35 ülkenin katıldığı yarışmanın finalinde 2. seçilen İşte Benim Stilim yarışmacısı yaşadığı heyecanı şu sözlerle ifade etmişti:  “Hayatım boyunca böyle bir yarışmaya girmeyi düşünmedim çünkü çok güzel bir kadın olduğuma hiç inanmadım. Ancak adı ‘humanity’ yani insanlık olunca katılmak istedim” diyor. Peki, katıldığı güzellik yarışmasıyla yeniden gündeme gelen Tuğçe Ergişi kimdir?

Number1 için özel açıklamalarda bulunan Tuğçe Ergişi Muhteşem Yüzyıl kıyafetiyle nasıl fark yarattığını anlattı.

“Ülkemi temsil edeceğim bir kostüm istediler. Podyuma ilk o kıyafetle çıkacaktım. Bunun için de reyting rekorları kıran dizi Muhteşem Yüzyıl kostümlerinden birisi riçin ricada bulunduk. Sağolsunlar ilgilendiler ve kostüm bedenime göre yeniden yapılıp bana verildi .

Bunca zaman dizi organizasyon gilimler ve özel geceler için istenilen kostümler hiç bir zaman verilmezken ilk kez ülkemi temsil etmem için bana verildi. Lübnan Beyrut’ta Türk sevgisini aşırı şekilde gördüm. Kostümü gördüklerinde hemen tanıdılar sultan dediler .ve oradaki basının çok ilgisini çekti. Ülkemi temsil ettiğim bu kostümün de bana artı bi puan kazandırdığına inanıyorum.” dedi.

Peki, Tuğçe Ergişi kimdir?

Tuğçe Ergişi, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe Ergişi, ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılan isminden söz ettiren Tuğçe Ergişi, Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı.

Haber

İlginizi Çekebilir