Jennifer Lawrence ‘kalça’ için özür diledi

Oscar’lı oyuncu Jennifer Lawrence, TV programı The Graham Norton Show’da ‘Açlık Oyunları’ (Hunger Games) filminin Hawaii’de yapılan çekimleri esnasında bölge halkı için kutsal sayılan bir kayada kalçasını kaşıdığını gülerek anlatmıştı.
Bu olayın ardından Hawaiili izleyiciler Lawrence’a büyük tepki gösterince 26 yaşındaki oyuncu Facebook hesabından, Hawaii halkına saygısızlık etmek istemediğini ve yaptığı bu gaftan dolayı herkesten özür dilediğini açıkladı.
Lawrence, Hawaii’deki çekimler esnasında, yanlışlıkla set ekibinden birilerini öldürecek bir olaya yol açtığını anlatmıştı.
ABD’li oyuncu, Hawaii’de kutsal olduğuna inanılan bazı kayaların yanında çekimler sürerken, turistlerin kayalara oturmaması konusunda uyarılarda bulunulduğunu ancak kendisinin üzerinde ıslak bir giysi olduğu için bu kurala uymadığını söylemişti.
Lawrence, sadece kayaya oturmakla kalmadığını, ıslak kıyafeti içinde uzun saatler süren çekimler sonucu kalçalarının kaşıntısı artınca kutsal kayayı bir kaşınma objesi olarak kullanmaya karar verdiğini anlatarak, “Kaşıntıyı gidermek için sürtündüğüm kayalardan biri bulunduğumuz dağdan aşağı yuvarlandı. Az kalsın set ekibinde bulunan bir ses görevlisini öldürüyordu. Bütün ses ekipmanları parçalandı” demişti.
Lawrence, televizyonda gülerek anlattığı bu olayı Hawaii’lilerin farklı algıladığını söyleyerek, “Hawaii’liler, ‘Bu bir lanet’ diye bağırıyorlardı. Oysa lanetin sebebi bendim. Kalçalarımla o kayayı aşağı yuvarlamıştım” şeklinde konuşmuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir