Camila Cabello, Fifth Harmony Grubundan Ayrıldı!

Solo olarak yola devam etme kararı alan Camila Cabello ‘nun ayrılık haberini grup, resmi sosyal medya hesapları üstünden takipçilerine duyurdu.

4 Buçuk yıl birliktelikten sonra Camila’nın gruptan ayrılma kararı aldığını öğrendik. Onun için en iyisini diliyoruz. Siz Harmonizerlar bizimle en başından beri birliktesiniz, bizi desteklediniz, bizimle sevindiniz ve ağladınız, bizimle büyüdünüz ve sizin sevginiz ve desteğinizle, biz devam edeceğiz. Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane ve Lauren Jauregui olarak biz dört kişi olarak devam edeceğimizi duyurduğumuz için çok heyecanlıyız. Biz hem solo olarak hem de Fifth Harmony ile devam edecek olan dört güçlü ve adanmış kadınlarız. 

Fifth Harmony, 2012 yılındaki The X Factor yarışmasından ün kazanmış Amerikalı kız grubu. Grup dört kişiden oluşmakta; Lauren Jauregui, Ally Brooke, Dinah Jane Hansen, Normani Kordei. Camila Cabello 19 Aralık 2016’da gruptan ayrılmıştır. Grup 2015 yılında çıkardıkları “Worth It” şarkısı ile büyük başarı yakalamıştır. Grup üç tekli ve iki albüme sahiptir. 2015 Yılında çıkarılan ‘Reflection’ albümünde ‘Boss’ ve ‘Miss Movin On’ şarkıları büyük başarı sağlarken, 2016 yılında çıkardıkları 7/27 albümü de büyük yankı uyandırmıştır. Grup başarısı ile müzik piyasasında ‘En çok dinlenen kız grubu’ unvanına layık görülmüştür

Grup müzik tarzı olarak R&B, pop tarzına yoğunlaşmıştır. Bünyesinde bulundurduğu güçlü sesler ile dikkat çeken grubun üç üyesi ‘Islık Notası’na çıkabilmektedir.

2012 Yılında yarışmaya solo olarak katılan grup üyeleri olumsuz sonuçlar aldığında yarışma üyelerin grup halinde devam etmesine karar verdi. Serüvenine grup kategorisinde devam eden grup finale kadar çıkma şansı yakaladı. Final haftasında grup yarışmadan üçüncü olarak ayrılırken bu süreç içerisinde tüm dünyadan geniş bir kitle edindi. Yarışma sürecinde destek veren bu kitle, yarışmanın ardından da grubun kariyerinde yükselmesinde büyük rol oynadı.

Grup üyeleri
Lauren Michelle Jauregui
Lauren Michelle Jauregui , 27 Haziran 1996 tarihinde Miami, Florida’da doğmuştur. X- Factor yarışmasına katıldığında on altı yaşında olan Jauregui, elemelerde Alicia Keys’den “If I Ain’t Got You.” şarkısını seslendirmiştir.

Ally Brooke Hernandez
Allyson Brooke Hernandez, 7 Temmuz 1993 yılında San Antonio, Texas’da doğmuştur. X-Factor elemelerinde Jaci Velasquez’dan bir şarkı seslendirmiştir.

Dinah Jane Hansen
Dinah Jane Hansen, 22 Haziran 1997’de Santa Ana, California’da doğmuştur. Hensen X-factor elemelerinde Beyoncé’dan “If I Were a Boy” şarkısını seslendirmiştir.

Normani Kordei Hamilton
Normani Kordei Hamilton 31 Mayıs 1996’da Atlanta, Georgia’da doğmuştur. En büyük ilham kaynağı Beyoncé olup daha önce de HBO dizisi olan “Treme”de küçük bir rol almıştır.

Eski Üyeler

Camila Cabello: 19.12.2016 tarihinde instagram hesabından gruptan ayrıldığını duyurdu.

Haber

İlginizi Çekebilir