Margot Robbie gizlice evlendi

Leonardo DiCaprio ile başrolleri paylaştığı ‘Para Avcısı’ filmiyle tanınan ve son olarak ‘Gerçek Kötüler’ (Suicide Squat) filmiyle yıldızı parlayan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, İngiliz yönetmen sevgilisi Tom Ackerley ile Avustralya’da gizli bir törenle evlendi.

26 yaşındaki oyuncu, üç yıllık birlikteliğin ardından doğduğu yer olan Dalby’deki Altın Sahil’de dünyaevine girdi. Törene katılan bir kaynak, Avustralya’nın Women’s Day dergisine yaptığı açıklamada, “Altın Sahil, Margot’ın her zaman evlenmek, büyükannesinin çiftliğinde çocuklarını yetiştirmek istediği yerdi” dedi. Aynı kaynak, “Tom İngiltere’de evlenmek istiyordu ama Margot için memleketinde evlenmenin ne kadar önemli olduğunu bildiğinden bunu bir tartışma konusu haline getirmedi” şeklinde konuştu.

Robbie, Instagram hesabından yayınladığı Tom Ackerley ile öpüştüğü fotoğrafta tektaş yüzüğünü göstererek evlendiğini duyurdu. Londra’da yaşayan çift, 2013 yılında 2. Dünya Savaşı dönemini anlatan ‘Suite Francaise’ filminin setinde tanışmıştı. Mütevazı bir törenle evlenen çift, konukların evlilik konusunu yaymamalarını istediklerinden, töreni tamamen gizli tutmayı başardı. Çift, geçtiğimiz yaz başında nişanlanmış, evlilik planlarını basınla paylaşmamıştı.

Margot Robbie, daha önce katıldığı bir TV programında, çocuklarını Avustralya’da büyütmek istediğini söylemişti. Ünlü yıldız ayrıca, yeni evlendiği eşi Tom Ackerley için, “Avustralya’yı seviyor. ‘İnsanlar neden Avustralya’dan ayrılırlar, anlamıyorum’ diyor” şeklinde konuşmuştu. 2016 yılı içinde beş filmin çekimlerini tamamlayarak Hollywood’un en çalışkan oyuncusu olan Margot Robbie, bir röportajında, “Bir sürü çocuk istiyorum. Dört çocuklu bir ailede büyüdüm. O nedenle dört rakamı kulağa hoş geliyor” demişti.

 

Haber

İlginizi Çekebilir