Ünlü şarkıcının yüzünde telefon patladı

Cee Lo Green, Yaptığı açıklamada “İyiyim. Görüntüler bir projenin parçasıydı” deyince, tepki topladı.

42 yaşındaki Amerikalı rap şarkıcısı ve müzik prodüktörü Cee Lo Green’in elinde patlayan cep telefonu görüntüleri, sosyal medyada olay oldu. Binlerce kişi tarafından paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde Green, stüdyosunda çalışırken gelen çağrıya yanıt veriyor ve kısa süre sonra telefon kıvılcımlar çıkararak patlıyor. Patlamanın etkisiyle Green’in sandalyesinden yere düştüğü görülüyor.
Bu görüntüler üzerine aralarında ünlü aktör Robe Lowe’un olduğu çok sayıda kişi Grenn’in sağlığının iyi olup olmadığına dair paylaşımlarda bulundu. Habertürk’ün haberine göre; tepkilerin artması üzerine önceki gün Facebook sayfasında bir videolu mesaj yayınlayan Green, “İyiyim, sizi kaygılandırdığım için üzgünüm. Aslında bu görüntüler bir sonraki projemizin parçasıydı” açıklamasını yaptı.
Bu açıklama bazı hayranlarını kızdırdı. Yüzünde büyük bir siyah leke oluştuğu görülen Green’in ise böyle neden böyle bir açıklama yaptığı gizemini koruyor.

Thomas DeCarlo Callaway , sahne adı ile Cee Lo Green, 1974 doğumlu Amerikalı şarkıcı-söz yazarı, rapçi ve prodüktör. Southern hip hop grubu Goodie Mob ile şöhrete kavuşan Cee Lo, sonraları solo kariyerine yöneldi ve aynı zamanda DJ Danger Mouse ile birlikte Gnarls Barkley grubunu kurdu.

Cee Lo, uluslararası alanda tanınırlığa Gnarls Barkley ile 2006’da çıkardığı “Crazy” adlı hit single ile kavuştu. İngiltere’nin de aralarında bulunduğu dünya çapında birçok ülkede bir numara olan şarkı, Billboard Hot 100 listesinde iki numaraya yükseldi. Grubun St. Elsewhere albümü de büyük hit oldu ve UK Albums Chart’ta bir ve ABD Billboard 200’de dört numaraya ulaştı. Gnarls Barkley’nin ikinci albümü The Odd Couple (2008) ilk albüm kadar başarılı olamadı ve ABD ve İngiltere’de ilk ona girmeyi başaramadı.

Gnarls Barkley ile çalışmalarına ara veren Cee Lo, Ağustos 2010’da “Fuck You!” adlı solo single’ını yayınladı. Büyük dikkat çeken şarkı, İngiltere ve Hollanda’da bir numara olurken; ABD Billboard Hot 100’de iki numaraya ulaştı. Cee Lo’nun solo albümü The Lady Killer (2010) da benzer bir başarı yakaladı ve İngiltere’de ilk beşe ve Amerika’da ilk ona girmeyi başardı. Piyasaya çıkışından kısa süre sonra İngiltere’de BPI’dan altın plak aldı. İkinci ve üçüncü singlelar “It’s OK” ve “Bright Lights Bigger City”, listelerde benzer başarılar yakaladı. Cee Lo, hâlen NBC’nin yetenek yarışması The Voice‘da Adam Levine, Christina Aguilera ve Blake Shelton ile birlikte vokal koçluğu yapmaktadır.

Haber

İlginizi Çekebilir