George Michael’ın Son Gecesini Sevgilisi Anlattı

George Michael’in birlikte yaşadığı sevgilisi saç stilisti Fadi Fawaz yaşadığı korkunç günü ingiliz basınına anlattı. Fawaz, Onu asla unutmayacağını ve Christmas’da yatağında huzur içinde öldüğünü söyledi. 53 yaşında hayatını kaybeden Michael geçirdiği kalp krizi sonucu Londra’da Oxfordshire’daki evinde gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. Alkol, uyuşturucu ve kokain ile son yıllarda başı dertte olan ünlü şarkıcı, tedavi ve rehabilitasyon amaçlı gözlerden uzak bir şekilde yaşıyordu.

Doktorları Uyarmış

Alkol ve uyuşturucu ile mücadelesini hızlı bir şekilde yenerek yeniden sanat hayatına dönmek ve turne hazırlığı yapmak isteyen George Michael’in sağlık durumu ne yazıkki bu duruma elverişli değildi. Doktorlar Michael’ın sağlık raporunda bu durumu açıkça belirtmişler.

Sevgilisi Fadi Fawaz George Michael’i nasıl bulduğunu anlatırken, herşey çok karışık bir hal aldı. Birlikte Christmas kutlamları hazırlığı içindeydik. Herşey berbat oldu. Herkesin onu  çok iyi ve güzel bir insan olarak hatırlamasını istiyorum dedi. George ile Christmas öğlen yemeği planlamıştık. Onu uyandırmak için yanına gittim. Yatağında uzanmış yatıyordu. Ben yanına gittiğinde ise çoktan aramızdan ayrıldığını farkettim, dedi.

Christmas günü saat 1.42’de ambulans ve sağlık ekibi eve ulaştı. Ancak yapılacak pekte birşey yoktu. Polis ekipleri yaptıkları ilk inceleme sonrasında herhangi bir şüpheli duruma rastlamadılar. Menagerinin yaptığı ilk açıklama ise kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetiği yönünde oldu.

Hayranları ve sevenleri evinin önünü çiçekle donatırken, 80 yaşındaki babası Cypriot-born Kyriacos Panayiotou , iki ablası Yioda ve Melanie bu haberle harap oldular.

Haber

İlginizi Çekebilir