Paris Hilton Ve Kim Kardashian Barıştı!

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian ve Hilton otellerinin varisi Paris Hilton geçmişte çok yakın iki dosttu. İkili Kim Kardashian’ın kavuştuğu ünün ardından sorunlar yaşamış ve arkadaşlıklarını bitirmişti. Neredeyse düşman haline gelen Kardashian ve Hilton, uzun yıllardır görüşmüyordu.


Üç ay önce Paris’te kaldığı otel odasında silahlı soyguna uğrayan ve psikolojisi bozulan Kim Kardashian, o günden beri ortalarda görünmüyordu. Kardashian, annesi Kris Jenner’ın verdiği Noel partisinde ortaya çıktı. Eskisi gibi tüm güzelliği ile partide yer alan Kardashian’ın yanında sürpriz bir isim vardı. O isim Kardashian’ın küs olduğu eski dostu Paris Hilton’du.


Paris Hilton, yaşadığı silahlı soygun sonrası Kardashian’ı instagram hesabından takip etmeye başlamıştı. Yaşanan kötü durumun ikilinin arasını düzelttiği düşünülen bu olayın ardından, eski dostlar Noel partisinde bir arada görüntülendi. Paris Hilton ve kız kardeşi Nicky, Kardashian ailesiyle sık sık poz verdi. Hilton Kardashian’lar ile çekilen fotoğraflarını instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Haber

İlginizi Çekebilir