Parookaville Festivali’nde David Guetta Rüzgarı

Weeze Havalimanın’nda 21 -23 Temmuz tarihlerinde üçüncü kez yapılacak elektronik dans müziği festivalinde izleyiciler, hayali kent Parookaville’nin “sakinleri” olacaklar. İki kez Grammy ödülü alan David Guetta‘nın konserin kapanışında  (23.7.) ana sahnede müzik yapacağı açıklandı çarşamba günü organizatörler tarafından.

Osnabrücklü Robin Schulz’un kendi çıkacağı sahnede, son yıllarda Deep ve Tech House tarzına kendisiyle birlikte damgasını vurmuş çok sayıda diskjokey arkadaşını konuk edeceği bildiriliyor. Ayrıca David Guetta ve Schulz “Shed a Light” adıyla piyasaya ilk ortak parçalarını sürdüler.

Diskjokey Snake (Lean On), yine ana sahnede yer alacak bir başka Fransız atraksiyonu. Parookaville’de sahne alacak diğer konuklar arasında Hollandalı sanatçılar Don Diablo, Oliver Heldens (Geko), Showtek ve Yellow Claw da bulunuyor.

Daha henüz kasım ayında  80 000 biletin ki, Parookaville’de bilete “vize” deniyor, 48 saat içinde satıldığı bildiriliyor.

Parookaville müzik festivalinin izleyicileri, üç günlüğüne bu farazi kentin sakinleri oluyorlar.  Weeze Havalimanı’nın alanında birçok şeyin yanı sıra; kendi damgası olan bir postahane, bir belediye konağı, bir hapishane ve bir de kilise bulunuyor.

Haber

İlginizi Çekebilir