Selena Gomez neden soyunduğunu anlattı

Selena Gomez, yeni röportajında Revivalal abüm kapağında soyunması hakkında ve insanların onun hakkında söylediklerini umursamaması üzerine konuştu.

Power 106’ın The Cruz Show isimli programına katılan Gomez’e sunucu neden soyunmayı tercih ettiğini söyledi. Gomez “Bu yıl vücudum hakkında yapılan kötü yorumlarla birçok kez baş etmek zorunda kaldım, bunu anlayışla karşılamalısınız. Böyle bir şeyi daha önce görmemiştim. Bunu umursamıyorum, ama kilo almaya başladım ve kafama takmıyorum. Tadını çıkarıyorum.”

Şarkıcı insanların sosyal medyada sadece birçok almasına dikkat çekmesinin “gerçekten kırıcı”olduğunu itiraf etti. Programdaki sunuculardan biri Gomez’in minicik biri olduğuna inandırmaya çalışırken Selena “Bu benim kilomla bile alakalı değil. Bu sadece benim insanların ne dediğini hiç takmamamla alakalı,” dedi. Şarkıcı ayrıca sanatsal bir bakış açısından yaklaştı, “Albüm kapağında üzerimde elmaslar ve nesneler, ve kalın makyaj istemedim. Sadece doğal olmasını istedim.”

Gomez, Revival’ın yayınlanmasıyla beraber çıplak fotoğrafının artık kimsenin aklında kalmayacağını düşünüyor. “Müzik bu tartışmanın yerine geçecek çünkü albüme o kadar çok güveniyorum,” dedi

Haber

İlginizi Çekebilir