Melanie Martinez yeni albümü hakkında konuştu

Melanie Martinez sonbaharda yayımlanacak olan yeni albümü hakkında şunları söyledi ??: “Konsept albümlerini çok seviyorum o yüzden yeni çıkaracağım albüm Cry Baby’yi ve yaşadığı kasabadaki hikayesini devam ettirecek. Orada geçirdiği zamandan sonuna kadar 1. şarkıdan 13.’ye sırayla gidecek. Cry Baby albümü Cry Baby’nin aile yaşamı ve evinde, çevresinde, odasında nasıl hissettiğiyle ilgiliydi. Yeni albümde Cry Baby evinden çıkacak ve hepimizin olduğu yere gelecek. Şu anda yazacak bir şarkım, birkaç tane de bridge’im var. Küçük dokunuşlar, son detaylar ve bitecek.”

Melanie Martinez Kimdir?

Melanie Adele Martinez (28 Nisan, 1995 in Baldwin, New York doğumlu) Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve fotoğrafçıdır. Amerika’da yayınlanan bir ses yarışması olan “The Voice”da ün kazanmıştır. 22 Nisan 2014’te, “Dollhouse EP” isimli çıkış albümünden “Dollhouse” teklisini yayınlamıştır. 14 Ağustos 2015’te ise çıkış albümü “Cry Baby’yi yayınlamıştır.

Müzik Hayatı; Dollhouse EP ve Crybaby
The Voice yarışmasıyla ünlenmiştir.Martinez, The Voice’den sonra çıkardığı “Dollhouse EP”sinden “Dollhouse” ve “Carousel” olmak üzere 2 adet tekli yayınlamıştır. “Carousel” isimli çalışması aynı zamanda “American Horror Story” isimli televizyon serisinin tema müziğinde kullanılmıştır. Ardından çıkması beklenen 1. stüdyo albümü “Cry Baby”den ilk single olan “Pity Party” teklisini, ardından albümün promosyon teklisi olan “Soap”u yayınladı. 31 Temmuz 2015’te ise albümün bir diğer teklisi Sippy Cup’ı yayınladıktan sonra 13 Ağustos 2015’te Noisey aracılığı ile Albümün standart parçalarını Stream üzerinden erkenden yayınladı. Uzun bir ara sonra albümdeki promosyon parçası olan “Soap” ile albüm parçası olan “Training Wheels”i bir klip üzerinde birleştirerek Youtube üzerinden yayınladıktan sonra Martinez, 23 Aralık 2015’te “Gingerbread Man” isimli yeni bir şarkı piyasaya sürmüştür.

Haber

İlginizi Çekebilir