Cody Christian’ın Özel Görüntüleri İnternete Sızdırıldı!

Teen Wolf ve Pretty Little Liars dizilerinin yıldızı Cody Christian da özel videoları internete sızdırılan şanssız isimler arasında yer alıyor! 21 yaşındaki yıldızın bir kız arkadaşına gönderdiği özel görüntüleri geçtiğimiz gün internete sızdırıldı. Hayranları ise genç aktörün yanında yer aldı ve #WeRespectYouCody (#SanaSaygıDuyuyoruzCody) isimli tagi başlıklar listesine soktu.

 Cody Christian Kimdir?Tam ismi Cody Allen Christian 15 Nisan 1995 tarihinde doğmuştur. Yani 20 yaşındadır. Pretty Little Liars dizisindeki Mike Montgomery rolü ile tanınmıştır. Birden fazla dizi ve film projelerinde yer almıştır. Kaliforniya’da yaşamaktadır. Koç burcudur.

11 yaşında oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk oynadığı film Profound Mysteries adlı filmdir. Ailesinin tek çocuğudur. Cody ayrıca Teen Wolf’ün 5. Sezonunda kadroya dahil olmuş ve artık etkin bir şekilde Teen Wolf dizisinde oynamaktadır.

Teen Wolf dizisinde canlandırdığı karakterin ismi ise Theo’dur. Cody, Theo karakteri ile şimdiden büyük bir kitle edinmeye başladı. İnsanlar onu ve yüzünü seviyor.

Haber

İlginizi Çekebilir