Donald Trump’tan nefret eden 5 ünlü kadın…

ABD, Obama’nın Beyaz Sarayı Trump’a bırakmasının ardından birçok protesto yürüyüşüne ve toplumsal olaya şahit olmaya devam ederken sizler için Trump düşmanı ünlü kadın isimleri sıraladık…

1.sırada Madonna yer alıyor. Madonna o kadar nefret ediyor ki bay Trump’tan, Beyaz Saray’ı bombalamayı bile düşündüğünü açıklamıştı. Bu açıklamasıyla Madonna, gizli servis CIA’in kendisi hakkında soruşturma başlatmasını göze almış gözüküyor.

2.sırada ülkeyi terk edeceğini söyleyen Amber Rose yer alıyor. Ünlü model oğlunu da yanına alarak ülkeyi terk edeceğini söyledi fakat hangi ülkeye yerleşeceğini belirtmedi.

3.sırada Trump’ın ABD başkanlığını resmen devralmasından sonra sokağa çıkan kadınları destekleyen Rihanna var. Rihanna, eylemden fotoğraflar paylaşarak, ‘kadın olmaktan ve dünyanın dört bir yanından bu direnişe katılan kadınlardan gurur duyuyorum’ notu düştü.

4.sırada Trump yüzünden Abd’yi terkedeceğini söyleyen ancak nereye gideceğini açıklamayan diğer bir isim Miley Cyrus yer alıyor. Ayrıca Cyrus’un First Lady Melanie Trump ile sosyal medyadan birbirlerine iğneleyici paylaşımlar yaptıklarını da gözardı etmemek gerekiyor.

ve son olarak 5. sırada Trump’ın evinin önünde protesto gösterisinde bulunan Lady Gaga yer alıyor.  Protestosu esnasında “Sevgi nefreti yener” yazan bir döviz taşıyan Gaga, sosyal medyada da “Sevginin nefreti yendiği bir iyilik ülkesinde yaşamak istiyorum” yazmıştı.

 

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir