Emma Stone ve Andrew Garfield nişanlandı mı?

Hollywood’un ünlü çiftlerinden Emma Stone ve Andrew Garfield ikilisi tekrar birlikte ve ilişkilerini bir üst aşamaya taşımak üzere.

Oscar Ödülleri’nde fırtına gibi esmesi beklenen ‘La La Land’in başrol oyuncusu Emma Stone ve son olarak Mel Gibson’ın yönettiği ‘Hacksaw Ridge’ ile büyük beğeni toplayan Andrew Garfield’in gizlice nişanlandığı iddia edildi.

Daha önce de nişanlanan ikilinin birliktelikleri, Stone’un ‘La La Land’de beraber rol aldığı Ryan Gosling ile aşk yaşadığı dedikodularıyla son bulmuştu. Fakat ikili Ağustos ayında Londra’da tekrar beraber görüntülenmişti.

O dönem yapılan mülakatlarda 28 yaşındaki Stone, 33 yaşındaki Garfield’den bahsederken “Hala çok sevdiğim biri” ifadelerini kullanmıştı.

Altın Küre Ödül Töreni’ne katılan Stone’un parmağındaki yüzük ise ikilinin evlilik yolunda olduğu şeklinde yorumlandı.

Film Oyuncuları Birliği’nden “En iyi kadın oyuncu” ödülünü aldığı törende siyah elbisesiyle çok beğenilen Stone, konuşmasında Garfield’i anmadı.

The Amazing Spider Man (İnanılmaz Örümcek Adam) filmiyle beyazperdede süperkahramanı başarıyla canlandıran, son filmi ‘Hacksaw Ridge’ ile Oscarlarda “En iyi erkek oyuncu” adayı olan Andrew Garfield’in ilişkide sevgilisini fazla sahiplendiği ve Stone’un arkadaşlarının durumdan şikayetçi olduğu da iddia edilenler arasında.

Haber

İlginizi Çekebilir