Justin Bieber’in Doğum Günü Madame Tussauds’da kutlandı

2008 yılında henüz 12 yaşındayken “ev yapımı” Youtube videosu ağızdan ağıza yayılarak 100 milyon izlenme rakamına ulaşan ve tüm dünyada özellikle milyonlarca genç kızın hayranlığını kazanan JustinBieber’ın 23’üncü doğum günü hayranlarıyla birlikte Madame Tussauds İstanbul’da kutlandı. Justin Bieber maskesi takan hayranları Madame Tussauds’da genç yıldızın doğum günü olan 1 Mart’ta, kendi şarkıları eşliğinde dans edip, pasta keserek kutladılar. Benzerlerinden farklı olarak şarkıcınınbalmumu figürüne dokunabilmenin ve rahatlıkla birlikte fotoğraf çektirebilmenin keyfini çıkaran “belieber”lar merkezde keyifli anlar yaşadı.

 

En çok ilgi gören figürlerden biri

Geçtiğmiz Kasım ayında ziyaretçilerine kapılarını açan Madame Tussauds İstanbul’da sergilenen; spor, tarih, müzik, sinema alanının 60’a yakın ismi arasında en çok ilgi gören figürlerden biri Justin Bieber’ınki oldu. Özellikle genç kızlar, figür ile birlikte fotoğraf çektirmek ve ona sarılmak için birbiriyle yarıştı. Vücudunda taşıdığı farklı dövmeleri ile de tanınan Justin Bieber’a merkezi ziyaret eden hayranları o kadar çok sarılıyor ve öpüyor ki genç yıldızın figürünün dövmeleri Madame Tussauds’nun bu konuda özel eğitim almış uzmanları tarafından sık sık yenileniyor.

Gör, hisset, fotoğraf çek

Madame Tussauds İstanbul, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Grand Pera projesinin ilk 2 katında 2 bin metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’den ve dünyadan kendi alanının en popüler isimlerini yakından görme, hissetme, birlikte fotoğraf çekme fırsatı sunan merkez, eğlenceli ve interaktif bir eğlence vadediyor. Açılışının hemen ardından ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelen dünyanın en ünlü balmumum heykel müzesinin 21. Şubesi Madame Tussauds İstanbul’da tarih, kültür sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında 55 ünlü ismin balmumu figürlerine ev sahipliği yapıyor.

Haber

İlginizi Çekebilir