Tom Hiddleston: Taylor Swift Aşkının Arkasında Durdu

Taylor Swift ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve üç aylık birliktelikten sonra ayrılan Tom Hiddleston, ilişkisi hakkında konuştu.

Paparazziler tarafından görüntülenmesinden sonra Taylor Swift’le ilişki yaşadığı ortaya çıkan ve bu birlikteliğin ardından paparazzilerin hedefinde kalmaya devam eden İngiliz oyuncu, Hürriyet’e verdiği röportajda yaşadıklarından pişman olmadığını söyledi.

“Neden pişmanlık duymalıyım ki?” diyen 36 yaşındaki aktör, “Yanlış anlaşılmak, yanlış yorumlanmak benim kontrolümde değil. Herkesin özel hayatını yaşama hakkı var” dedi.

İşini çok sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Kendini her anlamda işine adamış bir adamım. Yaptığımız, göz önünde olan bir iş ama özel hayatımla iş hayatımın çatışmasını kesinlikle istemiyorum ve buna izin vermeyeceğim” dedi.

Hiddleston şöhrete olan bakış açısını şöyle ifade etti:

“Judy Dench, yıllar önce ‘Şöhret, yaptığımız işin bir neticesi ama amaç değil’ demişti. Çok doğru. Amaç, her zaman yaptığım işi en iyi şekilde yapmak. Çünkü arkamda sadece yaptığım işler kalacak. Onun dışında şöhret sadece başkalarının bizim hakkımızda yarattığı bir algı ve maalesef benim kontrolümde olan bir şey değil.”

Haber

İlginizi Çekebilir