Jay Z, Online Müzik Servislerinden Albümlerini Çekti!

Günümüzde artık pek çok kullanıcı müziklerini artık online müzik servisleri üzerinden dinliyor. Ancak online müzik servislerine çoğu sanatçı online müzik servislerinden düşük ücretler aldığı gerekçesiyle albümlerini koymuyor.

Rap müziğinin etkili isimlerinden olan Jay Z’nin kendi online girişimi olan Tidal günümüzde yüksek ses kalitesi sunmasına rağmen çoğu kullanıcı tarafından yüksek fiyat ve düşük albüm sayısı nedeniyle tercih edilmiyor. Jay Z bu gibi sebeplerden dolayı kendi girişimi olan Tidal’ın yükselmesi için çeşitli yollar deniyor.

Bugün Jay Z’nin albümlerini dinlemek isteyen kullanıcılar Spotify ve Apple Music üzerinden dinlemek istedikleri takdirde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Jay Z’nin  sanatçı profiline giren kullanıcılar Jay Z’nin hiçbir solo albümünün olmadığını gördü ve bunun nedenini merak etti. Gelen yoğun sorular üzerine Twitter üzerinden açıklama yapan Spotify bu kararın sanatçının kendi kararı olduğunu ve bunun dışında herhangi bir olayın yaşanmadığını belirtti.

jay-z

Bilindiği gibi Tidal üzerinde Jay Z’nin büyük bir hissesi bulunuyor. Ancak Tidal’ın Apple Music ve Spotify’ın yanına bile yaklaşamamasıyla birlikte Tidal’ın gelişmesi için çeşitli yollar deneniyor. Bakalım ilerleyen günlerde Apple Music ile Spotify Jay Z ile yeniden anlaşabilecek mi ?

Haber

İlginizi Çekebilir