Coachella’da müzik, moda ve aşkla dolu hafta sonu

Yılın en büyük festivali Coachella 2017 başladı. Dün başlayan ve yılın en büyük açık hava festivali olan Coachella, bu yıl 14-16 ve 21-23 Nisan arasında Kaliforniya’da gerçekleşiyor

Kolorado Çölü’nde gerçekleşen Coachella Müzik Festivali, bu yıl da ünlüler geçidine sahne oluyor. Dünyaca ünlü şarkıcılar, oyuncular, moda ikonları ve top modeller; 23 Nisan’a kadar devam edecek olan festivalde, konserler ve renkli partilerde eğleniyor. İşte ilk üç günü geride kalan festivalden notlar:
Coachella müdavimi Paris Hilton, festivalde sevgilisi Chris Zylka ile el ele yürürken objektiflere takıldı. Hilton, renkli bohem elbisesi ve kulaklı tacıyla ilgi odağı oldu.

Ünlü şarkıcı Katy Perry, kısacık kestirip platin sarısına boyattığı saçlarıyla ilk kez Coachella’da boy gösteriyor. Kalabalık arkadaş grubuyla birlikte festivale katılan 32 yaşındaki yıldız, partilerin de aranan ismi.


İngiliz süper model Jourdan Dunn; mini jean şortu ve botlarıyla, kusursuz formunu gözler önüne serdi.

Her yıl festivalin en şık isimlerinden olan Alessandra Ambrosio, önceki gün Rolling Stones figürlü mini tişört-elbisesiyle objektiflere takıldı. İki çocuk annesi top model, konser programını yakından takip ediyor.
Oyuncu ve moda blogger’ı Jamie Chung, festival alanının dışında alışveriş yaparken objektiflere takıldı.

Ünlü blogger Chiara Ferragni, Levi’s’ın düzenlediği partide, tüllü beyaz elbisesiyle, çılgın bir prenses gibi görünüyordu.

Haber

İlginizi Çekebilir