Beykoz Belediyesi düzenledi, radyocular fidan dikti

Beykoz Belediyesi radyocuların isimlerini yaşatmak ve geleceğe yeşil bir doğa bırakmak amacıyla “Radyocular Hatıra Ormanı” kurdu.

Göllü Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikle radyocular kendi adlarına diktikleri ağaçlarla doğaya katkıda bulundu. Radyocular, Beykoz Belediyesinin destekleriyle 50 dönüm alanda 1000 adet fidanı toprakla buluşturarak can sularını verdi.

“Radyocular Hiç Bu Kadar Güzel Düşünülmemişti” sloganıyla yapılan etkinlik Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu, Salim Öztürk, Yakup Özbek, Tacettin Aksu, İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Üniversite Medya Birliği Başkanı Atakan Şenez, radyocular ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Number 1 Medya grubu adına Organizasyona Number1 Medya Grubu Dijital radyolar Yayın Yönetmeni Tolga Yiğit ve Number1 Turk programcısı Mehmet Ali Ayanoğlu katıldı. Tolga Yiğit törende yaptığı konuşmada Beykoz İlçesinin tek Medya kuruluşu olarak Number1 Medya grubunun aynı zamanda organizasyonunda ev sahibi sayıldığını ve emeği geçenlerle birlikte gelecek yılda toplanıp ağaçların büyüme serüvenini takip edeceklerini söyledi.

Haber

İlginizi Çekebilir