Dwayne “The Rock” Johnson gelecek ABD başkanı olacak

Politik filmleriyle tanınan yönetmen Michael Moore’un kendisini gelecek başkanlık seçimlerinde aday olarak destekleyeceğini açıklamasından sonra ‘Hızlı ve Öfkeli’nin yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson, ABD başkanlık yarışına katılmasının “olası” olduğunu açıkladı.

‘Hızlı ve Öfkeli’, ‘Sahil Güvenlik’ filmlerinin yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson, ABD başkanlık seçimleri için aday olmaya yeşil ışık yaktı.

GQ dergisine konuşan 45 yaşındaki oyuncu, çok uzun süre tarafsız kalamayacağını, çünkü başkanlık yarışına katılmasının ‘olası” olduğunu söyledi.

Donald Trump’ın başkanlığı hakkında şunları söyledi:

“Eğer ben başkan olsaydım denge önemli olurdu. Liderlik önemli olurdu. Herkes için sorumluluk almak… Eleştirileri engellemezdim. Onları gerçekten dikkate alırdım. İlk yapmamız gereken şey, bir araya gelip eleştiriler hakkında konuşmak olurdu. Şimdi onu, benim düşündüğümden farklı çalıştığı şeklinde kategorize etmek zor.”

Johnson, “Çok sayıda insan bazı yapılanları yanlış buluyorsa benim görmediğim bir şeyler vardır, dolayısıyla ‘bir düşüneyim, bir anlayayım’ derim” şeklinde konuştu.

ABC News’in haberine göre, Johanson’ın bu sözleri, “Ben olsaydım daha iyisini yapardım” dediği şeklinde yorumlandı.

Yaptığı eleştirel ve politik filmlerle tanınan ABD’li yönetmen Michael Moore, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 2020 başkanlık seçimlerinde Trump’a karşı Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ın aday olmasını istemişti.

Demokrat Parti’li yönetmen Moore, Cumhuriyetçi Parti’nin Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger ve Donald Trump gibi eğlence dünyasının yıldızlarının başkanlığı kazanma trendini fark ettikten sonra böyle bir fikir ortaya atmıştı.

Gelecek seçimde Johnson’ı destekleyeceğini söyleyen Moore, “Rock başkan olduğunda kendimizi ne kadar güvende hissedeceğimizi düşünün” demişti.

Johnson’ın Demokrat Parti’den mi Cumhuriyetçi Parti’den mi başkan adayı olmak isteyeceği merak konusu.

Haber

İlginizi Çekebilir